Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

Släkten är bäst !

Publicerad 2011-10-30 11:09:13 i Allmänt,

Har precis kommit hem till Åtorp. Jag åkte hem till mamma och pappa eftersom vi ska äta mat här kl 14. Morgan och Andreas med familj kommer också:) Jag älskar min familj/släkt så himla mycket !

Nu ska jag sätta mig i soffan och umgås med min mamma och pappa :)



Fabian och världens bästa moster ! <3

Ett år går för fort..

Publicerad 2011-10-28 09:52:28 i Allmänt,

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Flyttade ju den 3 oktober och har inte fått bredband än. Hoppas vi får det nästa vecka.
Vi trivs iaf jättebra. Älskar verkligen lägenheten, planlösningen är helt underbar ! :)

Om 6 dagar fyller våran lilla prins 1 år. Vid den här tiden för ett år sen längta man som bara den och ville åka till BB. Sjukt att det snart gått ett år sen han kom till oss. Det är underbart. Det har varit det bästa året i mitt liv, och förstå då hur lyckliga jag och Hilding är. Vi har världens finaste och duktigaste son !
Han går ju för fullt nu också. Han har ju gått i drygt 1, 5 månad. Så himla duktig :)

Älskling !

Publicerad 2011-10-01 22:19:46 i Allmänt,

Glömde ju lägga upp den gulliga bilden jag tog på Fabian förut, en nybadad kille med morgonrocken på :)

Det blir aldrig som man tänkt sig..

Publicerad 2011-10-01 21:58:44 i Allmänt,

Det är lördag. Vi har inte flyttat än, får nyckeln på måndag. Lite små irriterat men men.. det blir väl aldrig som man tänkt sig!?
Idag har vi iaf varit i Örebro en sväng. Har äntligen köpt ett fint soffbord, precis ett sånt jag ville ha. Så nu är det endast tvbänk kvar att köpa. Det fixar vi imorgon när vi ändå ska till Karlstad.

Nu sitter jag framför tvn, har precis kollat på hockey med Hilding och Andreas. Fabian ligger uppe och sover sen kl åtta. Ska nog hoppa in i duschen nu och försöka sova sen. Blir en lång dag imorgon, ska kolla när Hilding kör cross utanför Karlstad så ska vi fixa det sista inför flytten och packa ner alla saker.





Den här fina burken köpte jag idag. Den är bara så himla fin, älskar den :)
Köpte den på Sommarlagret för 199 kr =)

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela