Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

XXL -

Publicerad 2011-09-28 13:49:22 i Allmänt,

I förmiddags var jag och Fabian i Örebro en snabbis. Skulle köpa skor att springa/gå i. Kollade in nya affären XXL som öppnade idag, fanns riktigt mycket bra tyckte jag :) Köpte ett par skor och ett par träningsbyxor.
Så ikväll blir det att springa, och packa såklart..

Soffbord!

Publicerad 2011-09-26 09:28:12 i Allmänt,

Igår såg vi ju Jägarna 2 på bio. Är förmodligen den bästa svenska film jag sett. Så sjukt bra var det. Den filmen är värd att köpas när den kommer ut :) Första Jägarna tycker jag är riktigt bra, men den här var så himla mycket bättre ! Min nya favorit :)

Nu sitter jag här, kom precis in från en promenad med Fabian, som somna :) Kollar efter soffbord. Vill ha ett vitt runt. Så senare får vi nog åka iväg och kika på lite möbelaffärer :)
Nu ska jag packa inför flytten på fredag !



Älskar det här soffbordet. Men det måste man beställa på internet, vilket inte känns så himla roligt..

Helgen

Publicerad 2011-09-25 13:24:18 i Allmänt,

Den här helgen har varit väldigt mysig.

Fredag var det en lugn kväll hemma med familjen.
Lördag var det ju Åtorpsmarken. Var så himla fint väder så det var trevligt. På kvällen tog vi det lugnt, käka pizza och kolla hockey!

Idag händer inte spec, Fabian är iväg med Hilding en sväng. Ikväll ska vi på bio, Jägarna 2. Höga förväntningar!

Grå dag

Publicerad 2011-09-20 18:51:25 i Allmänt,

Idag blev det en riktigt grå, men mysig dag. Fabian och jag var och käka lunch i KGA. När vi kom hem gjorde vi inte ett dugg. Bara mös, lekte, titta på babblarna och gick lite :) Har inte berättat det men Fabian har börjat gå. Så då och då går han några meter. Fattar inte vart tiden tog vägen!?
Nu sitter jag här med lite värk i huvet.. Fabian har följt med bästa mormor till Sinnerud. Så skönt att få vara själv när jag har ont i huvet, tack för att du finns mamma :) <3

Nu ska jag laga lite käk. Ha en bra kväll :)

Nelly.se

Publicerad 2011-09-19 22:46:22 i Allmänt,

Idag var en bra dag. Linn och Linda kom och hälsade på oss. Vi mös med lilla Fabian och käka tacos osv. Nu ligger jag i sängen och är inne på nelly.se och kollar efter en jacka till vinterna. Jackan jag hade förra vintern älskade jag, men den köpte jag så den skulle passa min lilla mage jag hade då ;) så i år måste jag skaffa en ny !  Checka in snygg jacka alltså. Men tänker inte lägga nästan 2000 på en jacka.  http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/jackor/replay-201/rockie-jacket-203431-245/

Regnig söndag

Publicerad 2011-09-18 19:47:55 i Allmänt,

Har varit tråkigt väder hela dagen verkligen. Inte kunnat göra nånting. Fabian och jag tog på oss regnkläderna i förmiddas och gick ut en sväng. Men jag älskar inte att vara ute i regn. Men nu ska jag ta på mig rätt kläder och gå och ut springa. Känns jobbigt nu men älskar känslan när man gjort nåt man verkligen inte har lust med egentligen !

Älskar höst

Publicerad 2011-09-17 21:59:00 i Allmänt,

Lördag, ligger i sängen och ska kolla på film med Hilding :)
Har varit en rätt underbar dag med fint väder. Dock har verkligen kylan kommit nu och den friska luften, vilket iofs jag älskar. Jag älskar alla årstider. Alla är så emot höst. Men jag tycker det är mysigt att det blir mörkt på kvällen. Man får va inne, tända lite ljus och mysa. Och alla fina stickade tröjor som finns i butikerna.
Det är mysigt att få ta på sig lite kläder :) Gå i skogen och plocka svamp, ta långa promenader i den friska luften. Jag älskar hösten !

En bra helg !

Publicerad 2011-09-12 20:23:12 i Allmänt,

Helgen som varit har varit den bästa på länge. Önskar att den inte tog slut så fort !
I fredags var det mys, ladda inför lördagen.
I lördags var det stubbrace hela dagen. Så jäkla roligt var det. Hilding körde då, inte jag ;) Det gick riktigt bra för honom ! Stolt flickvän ;) På kvällen åkte Hilding och jag vidare till Julia och hade det trevligt !
I söndags fick jag lite egen tid, skönt var det. Låg och kolla på film och bara slappa hela dan. Gött !

Nu har jag precis nattat lilla älsklingen och ska mysa och kolla på film med Hilding. Det är film väder ikväll :)

Vila i frid LIV !

Publicerad 2011-09-07 22:43:16 i Allmänt,

Idag dog Sveriges bästa målvakt. Så himla tragiskt är det. Det är svårt att förstå.
Liv har alltid varit så jäkla bra och verkar va så himla go när han blir intervjuvad.
Hoppas man vaknar imorgon och att det här bara var en mardröm!

Tänker på Stefans fru och barn och alla anhöriga !



Vila i frid !

Egen tid !

Publicerad 2011-09-02 20:40:29 i Allmänt,

Har varit själv hemma hela kvällen. Så himla skönt att få lite egen tid ! Just nu ligger jag och kollar på fotboll, Sverige - Ungern. Men Nu ska jag äta lite popcorn och vänta på mina killar !

Kär

Publicerad 2011-09-01 15:03:43 i Allmänt,

Ligger i soffan. Fabian somna i min famn och ligger och sover så sött. Hilding slutar jobbet om en timme. Jag är så kär och allt är så bra!

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela