Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

söndag.

Publicerad 2010-03-28 09:49:38 i Allmänt,

har precis vaknat ligger och kollar på tv, ska snart duscha sen blir det frukost och packa och åka hem, både tråkigt och roligt eftersom man saknar vissa personer.
När ja kommer hem ska jag förmodligen åka till min bror eftersom Klara fyllde år igår:) så det blir lite kalas ikväll.
och imorron väntar skolan som sagt, riktigt mysigt :) men nu ska jag kila, en fin dag :) pusss

love<3

Publicerad 2010-03-27 22:33:18 i Allmänt,

Sitter här och har precis krypip ner i bäddsoffan med datorn. Saknar min älskling som bara den, han borde vara här ! ska bli så skönt och få träffa honom imorron. My life ! <3

Lördag i norge !

Publicerad 2010-03-27 18:37:14 i Allmänt,

befinner mig i norge i helgen :) riktigt trevligt. Åkte hit igår kväll efter att ha gjort sista dagen på praktiken. Va lite tråkigt att gå därifrån men, så äre. Så jag kom fram till norge halv ett, rätt tröttsamt vare att köra helt själv. men.
Just nu har vi vart på storsentret och coop och handlat lite, och ikväll ska vi käka mexikansk gratäng (Y) sen vet jag inte riktigt vad det blir. Imorron förmiddag åker iaf jag och david hem, tråkigt faktiskt. Men samtidigt skönt och komma hem till snutttis <3 det bästa som finns.
Men nu ska jag hjälpa till lite med maten, ha en fin kväll :) pusss

plugg !

Publicerad 2010-03-18 08:34:21 i Allmänt,

har precis ätit lite frukost, och nu ska jag sätta mig med lite plugg. Galet roligt. Idag jobbar jag från 14 till 22.. och imorron 7 till 15 :) sen tar jag helg, första lediga helgen, underbart :D

förövrigt kommer jonna hem idag och det är alltid nice :D
men nu väntar böckerna, ha en fin dag. puss

11e.juni

Publicerad 2010-03-17 12:07:18 i Allmänt,

NU sitter jag och jobbar lite smått med mitt PA och tänker på den 11e juni..drömmer mig bort, 11e apil är det bara två månader kvar, FUCKING JÄVLA SNART !!!!!!!!!
idag är jag ledig och imorron jobbar jag kväll. Det här är fan min sista apu i mitt liv, kanske.. ! :P
men jag är så pepp nu så ska fortsätta med mitt pa, ha en fin dag. PUSSS

måndag

Publicerad 2010-03-15 10:58:24 i Allmänt,

skönt att jag jobbar kväll idag, då typ sitter man framför datorn tills man ska jobba eftersom det inte finns nåt att göra. Sjukt tråkigt oxå att jag typ aldrig jobbar me kh eller jonna längre :( men men, gör minsista dag nästa fredag :) och ingen mer helg ! tummen upp..
men idag har jag även ont i huvet, så ska ta en alvedon och vila lite till nu:) ha en fin dag, puss

Fredag !

Publicerad 2010-03-12 07:54:45 i Allmänt,




Underbart med fredag ! Dock jobbar jag från kl 14 till 21.30 imorron, men det går fint det med :)
Idag är jag ledig och det är riktigt skönt, igår va jag rätt trött när jag skulle åka och jobba. Men nu äre bara två veckor kvar :)
Idag ska jag städa lite här hemma och ta en promenad, sen måste jag åka in och fixa lite grejer i kga inför kvällen :) då blire wickan, förövrigt tkr jag inte om wickan men, kan väl bli kul !
men nu ska jag kila, ha en fin dag ! puss

Onsdag.

Publicerad 2010-03-10 12:03:21 i Allmänt,

Idag jobbar jag från 14 till 21.30. Rätt skönt och jobba kväll, inte alltför slitsamt :) Och imorron börjarn jag 7-15 :) förövrigt har jag inte gjort något spec idag, städat på rummet. MM, riktigt fint blev det !

men nu ska jag hoppa i duschen ha en bra dag :) pusss

Fredag :)

Publicerad 2010-03-05 08:13:28 i Allmänt,




Fredag och jag är ledig, känns riktigt skönt och jag är värt det :) men jobbar ist imorgon kväll och söndag, men det gör mig inget eftersom jag trivs på sjuan :)
igår fyllde snutten år, och han fixa tillomed körkort. Men ni anar inte hur glad jag blev :D Så på kvällen va vi på kalas hos hans mamma sen åkte vi till min bror och hälsa på en sväng. En bra dag !
Och idag när jag är ledig ska jag åka och fixa en present åt min babe eftersom jag inte hann det till igår. Sen ikväll ska vi till min bror och käka :) sen vet man inte vad det blir, men kan väl tänkas att det blir att åka lite bil ;)
men nu ska jag duscha och fixa mig, ha en fin fredag :) pusss

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela