Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

tisdag !

Publicerad 2011-07-26 21:39:52 i Allmänt,

Sitter i handduken, har precis kommit ut ur duschen. Fabian somna kl 21. Det är skönt att få kvällen, kolla tv, dricka te osv. Det behöver man. Idag är jag rätt trött. Har varit ute hela dagen och grejat. Oj va skönt jag kommer somna känner jag.
Nu ska jag och älsklingen kolla på en film. Puss

20110722

Publicerad 2011-07-22 09:07:54 i Allmänt,



Fabian älskar att leka med min kamera, och mobil ;)

Precis varit ute med min lilla prins i vagnen och nu sover han. Inte så kul väder idag, frågan är ju vad man ska hitta på...

Var iväg till Örebro i onsdags med Emily, Hitta ett par svarta haremsbyxor och lite kläder åt Fabbe. Igår hitta jag en stor tröja från Lindex och så fick Fabian massa kläder av Moster, mormor och gammelmoster :)

Imorgon ska jag till Linn på kvällen. Ska dricka lite och ha det bra, sen blir det utgång. Får se om jag följer med då eller åker hem. Ska iaf bli väldigt skönt att få vara lite barnledig :)

20110717

Publicerad 2011-07-17 09:50:26 i Allmänt,

Har precis varit ute och gått. Fabian somnade i vagnen och ligger nu ute och sover i vagnen. Väldigt skönt väder idag faktiskt.
Har haft en bra helg. Har bara tagit det lugnt. Igår var vi i Kumla på jetski banan hela dagen. Va inte sådär jätte bra väder men det var kul ändå. Förstod inte hur Fabian kunde sova så bra när det lät så högt från varje jetski. Men vissa barn sover tydligen bättre då. Och förmodligen blir han en liten jetski åkare ;)

Idag har vi inget spec inplanerat. Kommer nog vara ute i det härliga vädret och kanske åka till min bror och fika och kolla på djuren. Det tycker Fabian är spännande ;)


















Älskar min lilla underbara familj :) <3

Torsdagen

Publicerad 2011-07-14 14:16:16 i Allmänt,

Den här dagen började inte så bra. Jag vaknade på fel sida. Allt kändes skit. Allt förutom mina prinsar !
Sen kände jag att det är väldigt jobbigt att vara tjurig. Så satte igång med en stor städning. IGEN. Så har städat hela dagen tills nu. Känns riktigt skönt :)
Ska slänga mig i soffan en stund medans lilla fabian sover på altanen. Sen blir det att åka iväg och bada en sväng :) Ha en bra dag ! puss

Men man måste ju..

Publicerad 2011-07-12 15:27:03 i Allmänt,

Storstädar och möblerar om. Ibland tröttnar jag bara på allt och måste få lite förvandling. Då är det verkligen kul att möblera om.
Går igenom garderoben också, har hur mycket kläder som helst. Men använder ungefär ingenting av det. Mycket av det är använt en gång sen inge mer. När jag ser alla kläder förstår jag när Hilding säger "du köper så mycket kläder men använder det ju aldrig".. Men det är kul med kläder och desto roligare med nya kläder. Det är synd...



Dom här skorna har jag kärat ner mig i totalt..

Life is not fair..

Publicerad 2011-07-06 21:44:33 i Allmänt,

Livet är allt utom rättvist. Det har hänt väldigt många dödsolyckor i trakten på senaste tiden. Många liv som slutat leva. Och det är mångas liv som skakats om och aldrig kommer bli desamma igen.
Livet är så sjukt orättvist. Varför kan inte alla få leva till man är 100, lycklig med sin familj !?
En 18 årig söt kille som precis har fått körkort ska inte få dö. Det är så hemskt. Det gör ont i mitt hjärta. Även fast jag inte ens känner killen. 18 år, då börjar livet, man har så mycket och uppleva. Men där slutar det. Så hemskt.
Tänker på alla familjen, släkten, vänner osv. Kan inte ens föreställa mig vad som de går igenom, fast man försöker ändå. 
 
Vila i frid !

Kan det någon gång få finnas lite rättvisa i världen!?


Söndag = Mys

Publicerad 2011-07-03 20:20:59 i Allmänt,

Haft en sån mysig helg med min fina familj !

Fredag Hemma med familjen och mös och åt mat och massa jordgubbar.
Lördag Fabian och Hilding hade en far och son dag. På kvällen åkte vi allihopa till David och Jonna i Karlstad.


Kom ganska nydligen in från en mysig cykeltur. Fabian gillar verkligen att åka cykel. Det är kul. Kommer bli många turer på cykeln i sommar. Mysigt :)

Nu sitter vi framför tvn och Fabian har precis ätit sin välling och somnar nog rätt snart !

Fabian har fått en ny bilbarnstol och han älskar den hur mycket som helst. Den här stolen kan jag verkligen rekommendera :)

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela