Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

Ärligheten varar..

Publicerad 2011-03-28 14:58:35 i Allmänt,

Tänk om båda kunde ta lika mycket ansvar. Håller på att bli sjuk asont i huvet, trött känner mig febrig osv. Det e den enda gången det är jobbigt att ha barn, när man är sjuk. Skulle faktiskt va skönt om Hilding kunde komma hit nu och ha Fabian. Kul för Fabian med en sjuk mamma. Men, han kommer väl framåt kvällen när han är mätt på att va med sina kompisar :)

28

Publicerad 2011-03-28 09:00:37 i Allmänt,

Har precis vaknat. Vi ligger kvar i sängen, Fabian har ätit frukost och somnade om igen. Han har varit förkyld våran lilla prins, men på bättrings vägen nu. Det är skönt! Men lika snäll ändå:) Allt flyter på som vanligt. Han blir bara större och större och det kommer bara fler och fler tänder:) Ska lägga upp bilder från mobilen nån dag.. Måste bara fixa mitt Apple ID som för övrigt är väldigt krångligt. Varför ska det krångla för mig!!?

Lördag!

Publicerad 2011-03-26 07:36:11 i Allmänt,

Klockan är halv åtta och jag ligger VAKEN i sängen. Den här tiden brukar vi sova:) men pigg ska man va :) solen lyser in i rummet och det är blå himmel. Åh jag får såna vårkänslor! Ska snart gå upp och göra i ordning lite frukost, sen busa med Fabian sen en promenad. Vet inte riktigt vad den här dagen har att bjuda på. Det är skönt, bara ta dagen som den kommer:) Men nu blir det frukost ! Till veckan, den 31a har Hilding och jag varit tillsammans i två år! Mysipys. Älskar dig gubben <3

Onsdag

Publicerad 2011-03-23 20:57:53 i Allmänt,

Idag när vi vaknade blev det en lång underbar promenad i solen. Blir en likadan imorgon ! Sen har vi varit i kga och fixat lite grejer. Sen hem till jossan sen hem :) nu har Fabian somnat och Hilding och jag ska kolla på efterlyst ! Nu blir det en dusch först lite snabbt ! Puss

Vila

Publicerad 2011-03-22 14:54:34 i Allmänt,

Har precis städat klart och så har vi käkat lite. Och nu vilar lille Fabian en stund. Tar på krafterna att va aktiv och rulla runt och skratta hela tiden:) Jag funderar också på att ta en liten kort paus från allt. Kan va skönt !

Tisdag !

Publicerad 2011-03-22 08:53:31 i Allmänt,

Har precis vaknat. Skönt att vädret är på topp idag, inte! Blir att va inne och städa och när Hilding kommer hem från jobbet sen ska vi nog göra fotavtryck på Fabian, han fick nämligen det i doppresent :) mysigt.

Bra helg

Publicerad 2011-03-21 23:23:05 i Allmänt,

Helgen gick för fort. Vill spola tillbaka tiden och uppleva dopet en gång till. Så himla mysigt var det. Han fick massa fina saker också, tack så mycket :) Just nu ligger jag här i sängen och kollar på Hilding när han sover. Jag kan inte sova som vanligt... Men Fabian sover som en stock iaf:) vaknar väl åtta imorgon bitti. Duktig kille, inte alla barn som sover så bra. Vi verkligen tackar Gud för det duktiga barnet vi fick <3 Idag sprack ännu en tand fram. Går fort nu, viktigt att jag hinner skriva i hans bok vilket datum varje tand kommer :) kul och kolla på sen när han är äldre. Och jämföra med hans syskon :) Men nu ska jag anstränga mig för att somna. Natti

Snart !

Publicerad 2011-03-18 16:38:06 i Allmänt,

Imorgon är det alltså dags för dop. Tänk att han har blivit så stor, snart fem månader :) Ska bli så himla kul, längtar ! och ikväll kommer även Fredrika, och alex :D roligt !!! Bästa helgen på länge !

Planering av dop !

Publicerad 2011-03-15 08:54:30 i Allmänt,

Fabian har precis vaknat. Ska strax äta sin frukost. Sen kommer prästen hit :) Så får vi väl se hur det blir :) skit bra ! :) efter besöket blir det en pw med barnvagnen i det härliga vädret :)

En unge i minuten !

Publicerad 2011-03-14 22:47:38 i Allmänt,

Ikväll kollade jag och min älskling på en unge i minuten. Så himla mysigt program verkligen. Alla är så starka. Det spelar ingen roll hur öppen man är när man åker till bb, hur mycket man skriker eller hur LITE smärtlindring man tar. Varje förlossning är unik! Började gråta när ena paret fick sin son på bröstet. Det är det finaste ögonblicket i livet. Längtar verkligen tills Fabian får sitt lilla syskon, men det lär dröja några år iaf. Vill få fast jobb innan =) men visst längtar man. En liten Gabriella ! Åh va underbart. Barn är det bästa som finns. Och jag vill ha minst ett barn till. Jag är så himla glad att allt är så bra mellan Hilding och mig. Man har ju läst mycket om att det kan bli så att relationen blir sämre när man får barn. Men tvärtom. Det blir bara bättre för var dag som går. Älskar honom så himla mycket, han vill jag gifta mig med. Mannen i mitt liv. Men det får vänta tills vi har fått en till liten och den är några år :)

Måndag måndag..

Publicerad 2011-03-14 14:34:23 i Allmänt,

Vilken härlig dag !! Har varit trött några veckor, och det var inte pga Fabian eller nåt annat med familjen utan det hade med min kropp att gör, har haft järnbrist. Men nu är jag pigg som vanligt vilket är mycket skönt :) Fabian somna precis och jag tar en paus och kollar på Wallander. Har städat och plockat hela dan, och myst med Fabian såklart. Ikväll ska Hilding och jag planera klart allt inför dopet. Prästen kommer nämligen hit imorgon 9.30. Så på lördagblir det dop. Ska bli himla roligt, behöver inte oroa oss över vad Fabian kommer säga iaf. Han kommer kolla på alla människor med hans stora ögon och fundera vad som händer egentligen :) haha goosisen Så den här veckan är det mycket och förbereda till helgen. Alla frågar vad vi önskar oss i dop present vilket är väldigt svårt att svara på. Men jag gillar ju presentkort, på babyproffsen t.ex. Men det är kanske dö tråkigt inte vet jag:)

Bra helg !

Publicerad 2011-03-13 14:37:14 i Allmänt,

Helgen har varit mycket bra:) i fredags tog vi det bara lugnt och kolla lets dance osv., igår va vi i Örebro på dan och på kvällen var vi iväg och bowlade. Fabian var då hos Emily och Arvid och det gick super bra verkligen :) Han var bara glad som vanligt. Skönt ! Idag har vi en lugn dag. Hilding är hos en kompis nu och jag sitter framför tvn här och slöar. Har precis städat. Fabian ligger och vilar men snart vaknar han. Då blir det att rulla runt på filten :)

Liten blir stor

Publicerad 2011-03-09 18:15:14 i Allmänt,

Nej, ingen liten bebis vi har längre. Stora killen nu ju ! Idag var vi och mätte och vägde igen. han väger nu 7540 och är 65,5 lång. Allt ser super bra ut verkligen. Så kul och få så mycket beröm över sitt barn, det vet ni alla som har barn =) Han är ju så himla glad hela tiden, tror med handen på hjärtat att det inte finns nån gladare :) Har börjat äta lite mat också, och det älskar han verkligen. haha blir väl som sin mamma ;) Hon tycker också han är väldigt tidig. han vände sig ju första gången i mitten på januari och så är han tidig med allt annat också, snart sitter han :D mys ! Längtar bara tills han springer runt här i blöjan ! :D <3 Och nästa helg är det ju dop då. Kan tyvärr inte bjuda alla man vill. Man måste dra en gräns nånstans. Vi blir 75 pers, och då har vi tyvärr inte fått med alla vi vill=/ Men så är det. Så bli inte ledsna, ni som inte blivit bjudna. Släkten går först, och sen kompisarna som står nära. :) Nu har jag precis färgat håret, asfult blev det. Får fixa tillbaka till min vanliga hårfärg imorgon, skulle ha lyssnat på Hilding;) Fabian ligger under sitt Pingu gym och skrattar och pratar =) Och idag var vi och fixade dop klänning. Blev en i linne, tycker dom är så himla fina alltså ! Men nu måste jag springa och byta blöja igen, pampers luktar inge gott alltså..jag älskar Libero. Och förresten så förstår jag vad alla vuxna menar när dom säger "det va skönt när dom bara låg stilla på filten på golvet". Nu rullas det hit och dit, och fort går det också. Ska inskaffa en riktigt stor mjuk filt så han kan rulla bäst han vill:) För mysigt är det iaf ! <3

toppen !

Publicerad 2011-03-06 09:52:10 i Allmänt,

Tack alla för en trevlig kväll igår. Hade väldigt trevligt :) idag mår jag riktigt bra, väldigt skönt faktiskt ! Så nu ska jag ta lite frukost sen duscha, i eftermiddag ska vi ut till Hildings farmor och farfar och ha kalas för Hilding på hans pappas sida =)

Hilding !

Publicerad 2011-03-04 12:26:04 i Allmänt,

Idag är det Fabians pappas och min underbara pojkväns födelsedag. Han fyller alltså 19 år, så vi är lika gamla nu, men inte länge till. För jag fyller ju snart 20 ;) Fabian och jag har vart på stan en sväng. Nu ska vi röja här på Hildings rum. Ikväll blir det kalas ! Och imorgon ska jag på inflyttningsfest, ska bli himla trevligt måste jag säga :)

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela