Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

Söndag.

Publicerad 2010-02-28 10:25:28 i Allmänt,

Har precis skrivit klart ett arbete och skickat till min lärare, en hemtenta jag inte fått gjord. Men nu är den klar och det känns skönt :)
Idag ska vi åka in till örebro en sväng och gå på IKEA och marieberg.
Men nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra dag pusss

Torsdag.

Publicerad 2010-02-25 18:49:29 i Allmänt,

Kom precis upp ur badet, har vart i storstenshöjden och åkt, mysigt vare. Va ju där igår me o gled lite, så känner mig relativt sliten ;)
Förövrigt blev jag ju faster i måndags :D så igår fick jag träffa bebisen eftersom det är besöksförbud på bb=/ Helt underbart :D jag är så glad, han är hur goo som helst och ska heta Alexander :)

ikväll vet jag inte vad jag ska göra, softa till en film typ kanske, vore gött me en pizza men försöker hålla igen lite nu ;) men nu ska jag dricka te, ha en fin kväll :) puss

Tisdag !

Publicerad 2010-02-23 15:11:28 i Allmänt,

Sjukt underbart med lov. Och det är ju massa snö och jättefint väder, kan ju inte bli bättre?
Idag har jag lite ont i huvet och känner mig sjuk, feber.. så ska lägga mig i sängen och kolla film och vila lite. imorron ska vi nog iväg och åka skidor :) och på måndag börjar praktiken som är i 4 veckor. Så det blir inte skolan på ett bra tag, niice !
men nu ska jag kila, ha en bra dag puss

onsdag,

Publicerad 2010-02-17 11:50:03 i Allmänt,



Ge mig vår och sommar :)

Idag har bergslag frilufsdag och ja har valt egen aktivitet, ska rida eller åka skidor. Och imorse halv nio var jag på skolan och gjorde ett prov ja hade missat, skönt och ha det gjort :)
men snárt ska jag ut och ha min frilufsdag sen vet ja inte vad det blir, är själv hemma ikväll/inatt, skönt :)
men en del plugg blir det nog, nu ska jag kila, ha en fin dag :)

torsdag.

Publicerad 2010-02-11 17:22:34 i Allmänt,

Så trött man är på att plugga nu, så trött att man bara vill ha 11 e juni imorron. Fast samtidigt kommer det bli sorgligt, har världens bästa klass trots allt som vart och kommer sakna alla sjukt mkt. Har lite smått ångest när ja tänker på att ja ska klara mig utan alla underbara sen, gymnasiet va fan tre fina år :) inser man när man har några månader kvar. aja, kärlek till OP3 :) <3 vi kommer säkerligen härja mest på studenten ;)

men men, ikväll ska jag kolla innebandy..sen ska jag nog hem till hilding och sova där :) imorron har vi prov, är så taggad :) men nu ska jag återgå till boken, ha en bra kväll. Puss !

plugg !

Publicerad 2010-02-08 18:47:14 i Allmänt,

Nu sitter jag här framför min dator och gör lite arbeten, sjukt jobbigt. Ska nog ta bort linserna och ta till mina glasögon ist, linserna sitter typ fast !
Idag gick det bra i skolan som vanligt, jag älskar det ju numera :)
ikväll ska jag plugga lite ekonomi, vettigt !
men nu ska jag gå ut en sväng, ha det bra puss !

onsdag.

Publicerad 2010-02-03 17:44:08 i Allmänt,

Usch vilken snöstorm det blev då. inatt sov ja och hilding hos min bror och imorse satt bilen fast i snön, typiskt när man för en gångs skull gått upp i tid och egentligen skulle vara på skolan 30 min innan man börjar :) men en försening på det !
just nu sitter jag här och ska fortsätta med mitt pa som ja jobba med rätt mkt igår, känns bra att ha kommit igång på riktigt :)
men nu har ja viktigare saker för mig, och det är inte du !
puss

100201

Publicerad 2010-02-01 09:04:58 i Allmänt,

Första februari. helgen har vart riktigt fin, synd att den försvinner så fort bara. Men nu är det ny vecka och massa plugg i skolan. Men bara några månader kvar nu så..
Idag slutar vi kl ett, då blir det hem och plugga och kolla lite one tree hill, jobbigt att man måste kolla på det hela nätterna !
nu ska jag fortsätta me nationella, ha en fin dag puss

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela