Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

Torsdag !

Publicerad 2011-06-30 10:34:08 i Allmänt,

Fabian har precis somnat ute i vagnen i skuggan. Jag sitter här och slöar och Hilding ringer runt till massa olika företag och hoppas på nappp !

Idag ska vi nog bada lite. Vad ska man göra annars!? det är för varmt för att andas nästan !

Fintfint !

Publicerad 2011-06-28 20:31:30 i Allmänt,

Haft en helt underbar dag i det fina vädret. Varit på badstranden och doppat tårna i det kalla vattnet. Annars har vi bara slappat och haft det bra och Fabian har badat i sin lilla bassäng flera gånger. Han älskar den:)
Det behöver inte vara dyrt för att barn ska uppskatta nåt iaf, pyttelilla bassängen köpte vi på maxi för 29 kr !  Den är väldigt liten, men också väldigt smidig och räcker mycket väl till lilla prinsen den här sommaren =)

Jag fick också tid på vårdcentralen idag, så nu ska jag äntligen få bli frisk ! Underbart !

Snart, när det blivit lite svalare ska vi iväg och fiska lite. Mysigt :)

imorgon får det bli stranden hela dagen ! Puss















Mot borås vare

Publicerad 2011-06-23 12:37:19 i Allmänt,

Precis fixat klart med allt. Nu ska vi bara in till kga och uträtta några ärenden sen drar vi ner mot Borås. Hoppas alla får en riktigt bra midsommar för det kommer vi garanterat få ! Puss

Borås !

Publicerad 2011-06-22 09:53:18 i Allmänt,









Nu ska vi börja tvätta och packa lite. Imorgon vi i familjen ner till Borås och bor i stuga tills på lördag. Kommer bli så mysigt :) <3

Hemma !

Publicerad 2011-06-18 22:24:13 i Allmänt,

Vi kom hem  två dagar tidigare. Orkar inte dra upp vrf vi åkte hem tidigare här. Men det är inget farligt. Vi tröttna bara ;) Dåligt med bilder blev det också..

Bal !

Publicerad 2011-06-08 11:53:23 i Allmänt,

Ska strax åka iväg till frissan och fixa till håret till balen ikväll. Ska bli riktigt skoj, även fast jag typ känner 0 92or.. Det här blir bra ! :)

Nu ska jag sätta fart, ha en bra dag :)

sjukling..

Publicerad 2011-06-07 09:34:50 i Allmänt,

Jahopp, imorgon är det bal och jag har dragit på mig världens jobbigaste förkylning.. Är säkert inte ett dugg bättre på lördag när vi drar till Alanya..
Åker in till apoteket nu och köper nåt som hjälper !

Bra Söndag !

Publicerad 2011-06-05 22:08:18 i Allmänt,

Fabian har somnat, vi sitter och kollar på bb finalen..
Haft en fin helg med mina underbara :) Idag var vi i kga och Fabian bada i poolen. Haha, han tyckte det va så kul så han blev arg när han inte fick bada längre :P
Och så har han ju fått två till tänder. Så nu är det fyra tänder där nere, myspys =)

Men nu ska jag hoppa i badet sen ska vi kolla på film när bb är slut :)

Världens lyckligaste !

Publicerad 2011-06-04 08:19:29 i Allmänt,

Idag fick jag vakna upp med båda min älsklingar ! Helt underbart skönt att Hilding är hemma igen, är obeskrivligt glad :)

Idag ska vi kolla på Hildings kusin som ska åka jetski, tävling. Sen efter det blir det Marieberg en sväng sen hem och laga god mat och bara mysa :) en helt perfekt dag enligt mig !

<3

Publicerad 2011-06-03 20:15:41 i Allmänt,

Minuter ifrån min stora kärlek som varar hela det här livet, och nästa ! <3

En bra dag !

Publicerad 2011-06-03 16:19:15 i Allmänt,

'

Har precis kommit hem. Varit i kga hela dagen. Va på stan och fika osv.
Och så var vi ju tvunga att hälsa på Emily och Arvid som kom hem från USA idag ! :D
Nu vilar Fabian och jag borde slänga mig i duschen dirr..

Äntligen !

Publicerad 2011-06-03 06:42:01 i Allmänt,

Andra dagen jag vaknar riktigt tidigt. Idag vakna jag med lite pirr i magen. Hilding kommer hem ikväll :D 12 timmar bort ! wiiihuu

Idag ska vi åka in till kga på förmiddan och fika osv. Och så måste vi va ute i det härliga vädret. Och så får ju Fabian prrova sina nya shorts;)

Nu ska jag ta lite frukost och sen bädda och lite så innan Fabian vaknar =)

That boy makes me laugh !

Publicerad 2011-06-02 21:12:21 i Allmänt,

In a good way !








Det viktigaste är inte att va det där paret som alltid blir så snygga på bild, det viktigaste är att trivas och älska varandra ;) Det gör så sådär jättebraa ! <3

Marieberg !

Publicerad 2011-06-02 20:34:50 i Allmänt,

Idag tog vi en tripp till Marieberg. Skulle inte ha nåt speciellt utan det va bara kul att komma ut lite och se lite folk :) Fabian fick två shorts och ett linne. Det är ju sommar nu, vi ska springa i shorts hela dagarna !

Ikväll har Fabian och jag spelat fotboll vilket var väldigt roligt. Sen gick vi in och badade och nu har han fått välling och har precis somnat. Så trött var han lilla prinsen!

Imorgon är den bästa dagen på länge. Vi har väntat i över en vecka liksom :) 24 timmar bort..



Tänk att det var lilla Fabian som sparkade i magen. Han kämpade verkligen för sitt liv. Han är en riktigt kämpe och jag älskar honom mest av allt i hela världen !
Tack för att du kom till den här världen och ändrade allting. När jag ser dig ser jag bara kärlek och lycka, för det är precis det du ger. Du ger mig massa kärlek och lycka hela tiden.

Ingenting kan skilja oss åt, inte ens döden ! Älskar dig min fina lilla prins ! <3


I miss.. <3

Publicerad 2011-06-02 14:19:21 i Allmänt,




You know they can sail away in sunsets
We'll be right here stranded on the ground just happy to be found


You know that you make me feel so beautiful


1 natt ifrån min älskling ! <3

Publicerad 2011-06-02 10:07:52 i Allmänt,





Lilla hjärtat börjar bli stora killen ! <3

Idag är det torsdag. Känns som en riktigt bra dag. Men det känns dock som tiden står stilla. Kan det aldrig bli kväll så man får gå och lägga sig och vakna upp och det är fredag och Hilding kommer hem !? Men idag är den en vecka sen vi sågs. Tiden har gått så fort. Men känns lite segt nu i slutet måste jag säga.
Men imorgon ses vi äntligen älskling ! <3

Jag vakna riktigt tidigt idag av en otäck dröm. Och nu har jag precis ringt och tjatat på ving. Elin och jag har ju nämligen beställt ett dubbelrum och det är bara för 2 pers. Omöjligt att ställa in en extrasäng, omöjligt att Jossan får sova i bäddsoffan som redan finns där.. Dåligt ving..

Nu orkar jag inte va arg på ving mer. Idag ska jag träffa mina fina vänner. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Allt verkar va stängt idag förutom Marieberg!? Aja, vi får helt enkelt se vart dagen tar oss !

Turen !

Publicerad 2011-06-01 21:56:20 i Allmänt,

Idag har jag och Fabian varit hos Jonna och David i Karlstad hela dagen. När vi hade varit ute på en riktigt lång promenad så hade Jossan ringt mig 5 gånger, och ringde igen. Och då har hon fått en plats på planet vi åker med till Turkiet :D så hon blir med iaf !
Nu känns allt sådär jätte bra ! Jossan följer med till Turkiet, Hilding kommer hem om 46 timmar, vi ska gå på balen, Hilding tar studenten osv.. Life is Goooood !





2 nätter..

Publicerad 2011-06-01 08:52:16 i Allmänt,

Inte imorgon, men nästa dag får vi träffa Hilding !! Han kommer hem i övermorgon. Det är ingenting ju, känns nästan som han är hemma. Ska bli såå mysigt !

Idag är det riktigt grått väder. Men får försöka ta mig ut på en promenad med Fabian iaf. Han älskar att åka i vagnen :)
Har inga andra planer för dagen vilket är skönt. Idag tar vi dagen som den kommer ;)

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela