Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

090519

Publicerad 2009-05-19 22:24:25 i Allmänt,

Skönt, idag va vi lediga. Så imorse hade ja körlektion, det gick asbra faktiskt=) sen blev det hallsberg med pappa, följde me han till jobbet eftersom ja inte orka sitta hemma. Så ja satt och plugga teori i flera timmar, jobbigt men lärorikt;)
Nu ikväll har ja vart hos min bror, winny har börjat gå och hon är så jävla söööt ! :D ja vill ha en bebis fan ! :$
men just nu har ja lite feber och känner mig rätt tuuung;) så nu blire nåra alvedon och sängen.
hare bra!  pusss


090518

Publicerad 2009-05-18 14:52:14 i Allmänt,

underbart skönt det känns att det inte är så mkt kvar i skolan nu. Bara ett muntligt prov på onsdag om olika ideologier, det är nästan lite roligt kan jag kännna ! och nästa vecka ska ett arbete om typ en ideologi va inne:P typ feminism kanske det blir !
sen äre lov, så jäävla skönt och ja längtar rätt mkt;$ men innan lovet ska ja fan hinna fylla 18, och det längtar ja ännu mer till ! Typ på söndag äre ju, så på lördag blire grillning hos mig sen statt men min älskade=)
idag ska ja plugga lite svenska då..och körkort;S och ikväll ska ja och papppa övningsköra lite
Och så sover hilding här inattt<3 kan inte bli bättre
men nu ska ja bada ! hare bra, pösss

Idag fyller malte 11 år ! misss :( <3

090417

Publicerad 2009-05-17 11:13:17 i Allmänt,

Just nu sitter jag i falun och har precis duschat efter en promenad, så jäkla fint väder här, helt sjukt;D
nu ska vi snart käka lite paaj sen blire att åka och kolla på ett hus vi kanske ska byggga=) inga fel !
sen blire att åka hem igen:( tråk, jag älskar att va i falun !
men nu måste ja fixa mig lite, hare bra !
pössss<3

090515

Publicerad 2009-05-15 11:51:59 i Allmänt,

Äntligen helg :D hur jag har längtat, hela veckan ;) just nu sitter ja i skolan och har samhällskunskap, slutar kl tio över tolv. Inga fel på en fredag kan ja lova =) efter skolan kommer mamma o så blire stan. Sen hem o värsting promenaden på 1 mil. och ikväll kommer älsklingen till mig.
O imorron åker ja till falun, synd att inte hilding kan följa med bara:( men men !
nu ska ja skriva litttö om nazismen, ha en bra helg då !
pöss<3

090412

Publicerad 2009-05-12 17:22:55 i Allmänt,

Usch vilken seg dag, vädret suger ju rätt mkt ! jag vill ha sommar, jag vill ha turkiet:(
kl åtta imorse hade ja körlektion, det gick braaaaaa och det va faktiskt roligt och köra me birger, jag är inte emot variation i vardagen liksom ;) efter det gick jag till skolan eftersom vi börja halv tio, men vi börja visst på sjukan kl tio. aaaa, så va viktigt det är att vi informerar varandra i op2 ;) aja, tur att ulrika är så snäll =)
vi sluta kl elva och då blev det vårdcentralen, jag har så ont i huvet 24/7 så ja behövde nåt bättre än alvedon och allt annat som inte hjälper ! döö va trött jag är på allt skit =)
Men nu ska jag vila en stund, ikväll kommer hilding ;)
hare bra ! pussss

090506

Publicerad 2009-05-06 20:49:00 i Allmänt,

Vet ni, jag har haft sovmorgon varje dag den här veckan. Det är inga fel ! och vi har ingen mer engelska..vi har gjort våra timmar. Har bara nationella imorron och muntligt på fredag sen blire fan aldrig mer nån engelska kurs ;) rätt gooit sådär.
Idag skulle ja köra halv fem, men det blev inget för dom fick förhinder på körskolan. Rätt van med det numera. va less ja börjar bli. Men ärligt !
Så det blev och sitta och plugga massa pärmar på körskolan då.. sen komma pappa och hämta mig så blev det pizzza. jag orkar inte va nyttig längre. hellre dö fet och goo än att dö pinnsmal !!!!!!!!
men idag fick jag lön oxå:D känns rätt skönt, 1000 kr sådär ba !
Men nu ska jag kolla greys. hare bra, pösss !


090503

Publicerad 2009-05-03 19:13:51 i Allmänt,

Sjukt jobbigt när folk ringer typ halv fem på morronen och vill snacka, för sen kan man inte sova ;) men så imorse vid fem börja ja plugga teori=) Jöbbigt värre ! Sen vid tio ringde ja och väckte min kära syster så kom hon hem och så åkte vi till öret=) alltid trevligt, dock rätt mkt ont i huvet och nu har ja även feber:S det suger men ja har körning imorron så ja måste till skolan=/ hårt liv !
men nu ska jag duscha lite sen vänta på att klockan ska bli nio !
hare bra, pösss

090502

Publicerad 2009-05-02 22:27:12 i Allmänt,

Men nu var det ett tag sen sist. Men vem sa att man har tid och sitta vid datorn och blogga när man har en pojkvän och massa plugg i skolan liksom !
men valborg va iaf lugnt, känns lite överskattat. Valborg kan ni yngre taa ! Själv satt man hemma me familjen och grilla och plugga teori. Nu äre faktiskt inte så jättelångt kvar tills uppskrivning, elle ja..det är ju över en månad kvar men=)
Igår blev det iaf så att hilding sov här. masssa mys ! och idag va vi barnvakt åt klara och winny, rätt jobbigt sådär men man ställer väl alltid upp för sina syskon liksom !? 
Nu ska ja fixa mig lite sen får vi ju se vad det blir liksom=)
hare bra, pösss !

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela