Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

100930

Publicerad 2009-10-30 08:06:50 i Allmänt,

god morgon, har sovit hur bra som helst inatt faktiskt, kanske för att ja sov utan hilding. Inte sovit utan han sen maj typ ;) men men..
förövrigt har jag lite feber och har ont i huvet som vanligt, ska till vårdcentralen senare på förmiddan så får vi se om man kan få sig nåt starkare mot huvet. Vore rätt skönt iofs.
igår blevdet stan med mamma, köpte typ en tröja och en asfin klänning jag ska ha på mig på statt imorron om jag är kry. Skönt oxå att man fick studiebidrag idag oxå=) men iaf efter stan blev det hockey en stund men inte så länge för jag frös ooch kände mig sjuk. Inte jätte ovanligt;S
Men nu ska jag gå till stallet och ta ut hästarna och rida o försöka bli frisk till maskeraden ikväll. kan bli riktigt nice ! ha en bra dag och kväll !

Tror ni vi vill ha det här nu!?

100929

Publicerad 2009-10-29 14:38:41 i Allmänt,

ångest, lovet är snart slut. Sista höstlovet nånsin :(
inatt sov hilding här, myyys vare ! och imorse blev det stallet inte alltför tidigt och ta ut hästarna och rida och så.
men senare idag blire örebro, ska kolla hockey och så typ :) och imorron blire maskerad :D och jag vet äntligen vad jag ska vara;) men nu ska ja platta håret. ha en bra dag ! puss  

God Morgon..

Publicerad 2009-10-28 08:51:09 i Allmänt,

Sitter hemma hos hilding, väntar på att min bil ska bli lite varm så ja kan åka hem, hatar att sätta mig i en dyngkall bil;S Sen blire att ta ut hästarna och rida. Sen blire örebro me lovisa :) synd att jag typ bara har 800 kr kvar av 33000. men men, studiebidrag på fredag!?
men nu ska ja pussa lite på hilding, ha en bra dag! pusss

mog !

Publicerad 2009-10-27 21:05:43 i Allmänt,

jag rent utsagt hatar folk med förutfattade meningar. Alltså, spyr på det direkt :S uuusch, det äcklar mig. Hur illa låter det inte när folk säger att ex thailändare är fulare o sämre än andra!? hur fan kan man ens säga så känner jag, alla människor är väl lika mycket värda och vi i sverige är fan intee bättre än dom i asien, ja tror dessvärre dom är bättre än oss !
Alltså, tycker bara mindre om folk som säger att vissa är bättre än andra. För det är inte så..men ja orkar inte !
Just nu sitter ja hemma hos hilding och gör ingenting alls ! kanske snart tar en dusch, tidsfördriv typ.
Imorron blire att gå upp tidigt, hem och rida och sen örebro me lovisa :) Mys !
Förövrigt längtar jag rätt mycket till helgen, på fredag blire maskerad, freja fyller ju 18 <3 och på lördag blire statt. kan inte bli mycket bättre och livet flyter faktiskt på ganska bra just nu. Lite jobbigt bara att ja kom på att ja måste jobba me mitt PA på torsda, hela dagen typ. Det gillar jag mindre. Men fan, kämpa för snart är inte studenten långt borta, och napa ;) sorry 92or. Men 2010 är vårt år ! Ni får vänta lite till
men nu ska jag kila och va social. ha en bra kväll puss lisa




We belong together babe ! <3

091027

Publicerad 2009-10-27 09:14:56 i Allmänt,

hei, kom precis hem från stallet har tagit ut hästarna. Hilding ligger och sover och jag är hur pigg som helst ! när han vaknar ska vi käka mysfrulle sen blire stallet igen och rida =) senare idag ska jag förmodligen träffa lovisa och ikväll ska jag träna sen ska jag sova hos hilding.
men nu ska jag städa lite, höörs!
pusspeaceandlove

måndag, lov

Publicerad 2009-10-26 14:00:30 i Allmänt,

Rätt skönt med lov faktiskt. Synd bara att man ligger lite efter i skolan bara, så det blir nog ganska så mkt plugg på lovet:(
men inatt sov jag iaf hos hilding, och i förmiddas åkte jag hem och red : ) Senare idag vet jag inte riktigt va det blir, kanske örebro. men det lär ju märkas !
ha en bra dag, kysss

Tisdag !

Publicerad 2009-10-20 15:21:09 i Allmänt,

Skönt, idag har jag fixat min tand. Känns riktigt bra, inte så snyggt och ha en halv framtand :S när dom skulle fylla i tanden fråga dom om jag ville ha bedövning. Skoja inte att jag trodde att det gjorde asont då. men eftersom jag är så rädd för den där sprutan så sket jag i bedövningen och det behöver jag inte ångra. Inget av det kändes ju, så det va bra. Annars har jag ju lite skräck för tandläkaren;S
men men, idag efter skolan blev det stalllet, red lite på gärdet eftersom pollen tappat ena skon :) gick asbra, lite dyngivrig i början bara men sen gick det riktigt bra !
nu har jag precis tvättat bilen, kallt ! funderar på att ta en varm dusch.
Ikväll blire iaf träning sen kanske hilding!? aa det återstår och se. Och imorron åker jag och mina brudar till LEKSAND;D så imorron blire att gå upp i tid och kanske rida en stund eftersom vi åker kl elva, annars blire nog dfs :)
på kvällen ska vi iaf dricka lite och sen dra på hockey;) så jävla myspys !
Men nu har jag sakar och fixa, ha en bra dag !
Pusss jordnära lisa !



Bakiis

Publicerad 2009-10-18 11:24:47 i Allmänt,

Ännu en helg över, tungt. Skola imorron, två prov kan inget av dom. Glömde typ svenskan i skåpet så den lektionen får ja nog hoppa tyvärr:S vi har så mkt nu innan lovet, jobbigt. Men värt o kämpa lite för 11 juni tar vi studenten. OP 3 shalalalala ;D underbart, glad att jag är född som 91a;)

men i fredags åkte jag o jonna iaf till Falun, mys vare. Kul o träffa släkten. Men igår efter mkt shopping åkte jag hem för jag skulle hem till märy och sen vidare till statt :) Trevligt vare, men nu idag känner jag faktiskt att det blev lite för mkt. Men men, Måste bara berätta att jag slog ut min tand på statt. hahaha, så jävla roligt/jobbbigt. Så idag har jag ont i tanden och kan ju inte tugga med den, så imorron blire tandiiiis. Skönt, jag som ska till tandläkaren nästa vecka med. Mycket tandläkare nu, men det gillar vi !

Idag blire mys framför tvn o masssa plugga;S och kl tre typ ska jag åka o hämta hilding som kommer hem från stockholm, skönt o träffa honom igen:)
men nu ska jag kolla film, ha en bra dag, pusss !

101015

Publicerad 2009-10-13 12:22:38 i Allmänt,

Tisdag, dålig.. rätt så sjuk. Men har varit i stallet och ridit lite dressyr med syckis, det gick så jäävla superduper brao !
imorron blire o ta ut hästarna, så ingen sovmorgon. Men va gör man inte liksom :)
idag har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt, ikväll kl sju äre iaf träning, till nio.. lite segt men:)
nu ska jag äta nåt, hare bra. pösss



Lördag,

Publicerad 2009-10-10 14:17:05 i Allmänt,

Skönt med lördag, känns som söndag. Inga fel =) inatt sov jag hos hilding, så himmmla mys vare;$ sen åkte jag till emma en stund. Så längesen man va där:S trevligt iaf ! och nu sitter jag här och väntar på att lovisa ska fixa skjuts så hon kan komma hit och underhålla mig lite. kl sju ikväll ska jag till min älskade bror och käka, och efter det så kommer nog hilding hit och sover, han kan inte vara utan mig;) <3
förövrigt då så åker jag till Falun nästa helg till kusserna och även jonna kommer ju dit;D och helgen efter blire Leksand med mina tjejer. Myys ! <3
men nu ska jag bada lite, ha en bra lördag !  pösss

Tufft !


091009

Publicerad 2009-10-09 10:34:03 i Allmänt,

Nu är praktiken slut, saknar redan. Sjukt tråkigt och gå till skolan på måndag, får helt seriöst fundera på nåt annat !
idag vet jag inte va ja ska göra, kanske åka till lovisa en stund, elle åka till örebro. får se hur blir liksom !
Förövrigt ska vi snart börja sjunga studentsånger på klassråden;$ hihihi januari !!!!!!
men nu ska käka sen blire duschen, hörs då !


091005

Publicerad 2009-10-05 16:46:08 i Allmänt,

Nya tag med min bloggg !
Just nu har jag praktik på letälvsskolan, särskolan. Trivs jävligt bra faktiskt. Synd att man bara hade två veckor där och nästa måndag ska man tillbaka till bergslag. Fast bergslag är mkt finare än letälv, letälv är typ en rutten skola men =)

idag när ja kom hem blev det en promenad med mamma:) Och nu funderar jag på att åka och köpa en vinterjacka. Blir nog ett bad ist och kanske åka till bror. Senare ikväll kommer iaf hilding och sover här, jag älskar honom så mkt. Han har visat mig va kärlek är ! <3

men nu ska jag ut, hörs. pösss









Så fucking jäävla mycket kärlek ! <3

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela