Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

Gott Nytt År !

Publicerad 2011-12-31 10:47:19 i Allmänt,

Då har bara 2011 drygt 12 timmar kvar. Får alltid lite ångest när ett bra år slutar. Men 2012 kan inte bli annat än bra :)

Igår följde ju Fabian med mormor och morfar till Falun, till min moster. Dom kommer hem imorgon. Det är skönt att va barnledig men saknar honom väldigt mycket också, men man får passa på att njuta.

Nu har jag precis käkat frukost, Hilding sover än. Ska nog ta en promenad till stan om en stund. Sen blir det att fixa lite inför kvällen. Kommer bli så jäkla kul !

Ha en underbar kväll alla ! Gott Nytt År !

<3

Publicerad 2011-12-28 16:34:02 i Allmänt,

Gud va skönt att julen är över, faktiskt ! Har varit väldigt mysigt men väldigt mycket stress också. Känns som man ska vara överallt hela tiden ! :P
Fabian var iaf inte rädd för tomten, lite fundersam bara :) Massa paket fick han också, alltifrån en bilmatta till massa kläder. Nu kommer det verkligen inte in mer saker i hans rum, det är fullt med grejer :)

Den här veckan är Hilding ledig, väldigt mysigt. Imorgon ska vi iväg till min syster i Karlstad och bada.
Och på fredag så åker Fabian till Falun med mommo och moffa ! Dom ska hälsa på min moster över nyår. Så jag óch Hilding är barnlediga hela helgen. Känns skönt och få lite egen tid samtidigt som det känns tråkigt att inte få se honom på 2 dagar. Hilding och jag har iaf bestämt oss för att ta en riktig sovmorgon på lördag;)







 
Goaste killarna som finns på den här jorden =)

snö

Publicerad 2011-12-07 13:22:29 i Allmänt,

Har precis lagt ner Fabian i sin säng. Han kommer förhoppningsvis sova två timmar, så jag hinner fixa lite här hemma. Ska nämligen jobba några timmar ikväll och det ska bli riktigt roligt. Hoppar in lite extra mellan 18-21.30. Skönt att få jobba lite. Det är ju inte ett så långt pass heller :) Och när man har jobbat är det skönt att komma hem till en fin lägenhet !

Och idag kom det snö. Fabian tyckte det var jätteroligt med snön. Vi va ute i lekparken en stund förut och så fick han åka lite pulka också. Himla roligt med snö. Hoppas den stannar bara ! :)
Och när det kommer snö längtar jag alltid så efter mitt Kiruna ! Hoppas att vi hinner åka upp dit nån gång i vinter. Vill träffa alla släktingar ju !
Älskar Kiruna, Sveriges mysigaste stad !





<3

Egen tid

Publicerad 2011-12-06 19:34:23 i Allmänt,

Är helt själv hemma ikväll, eller till åtta iaf. Lite skönt är det att få lite egen tid ibland. Bara få sitta i soffan och kolla på tv och bara få bry sig om sig själv. Det är skönt, ibland. Men saknar ju min lilla prins. Även fast jag bara är ifrån honom tre timmar.

Nu ska jag ta till vara på tiden och slänga mig i ett bad, sen blir det att slänga sig på soffan och invänta busungen !

Underbar dag !

Publicerad 2011-12-06 12:53:33 i Allmänt,

Vilket underbart väder det är ute. Va ute och lekte i lekparken med Fabian i förmiddags, hur skönt som helst var det. Men..synd att tanden gör så ont att jag snart sitter här och gråter. Inte har det blivit bättre sen igår. Men står ut tills imorgon, det kan ju gå över !

Nu har jag precis diskat undan all disk från lunchen och satte mig i soffan för att vila och kolla på project runway.
Fabian ligger och vilar i sin säng. När han vaknar ska vi ta en promenad nere vid sjön. Mysigt !

Ha en bra dag !



Jag älskar hyacinter, dom luktar så mysigt, juligt. Och nu har våra hyacinter slagit ut och blommar för fullt. Så nu luktar det jul här !

Visdomständer som gör ont..

Publicerad 2011-12-05 13:16:59 i Allmänt,

Varför ska man få visdomständer egentligen !? Dom är ju bara till besvär. Jag har fått 3 visdomständer och nu är den 4e på gång. Och jag har aldrig haft problem att det gör ont när dom kommer. Men nu har jag sån himla smärta. Det är så sjukt obehagligt. Men har varit hos tandläkaren idag på förmiddagen och jag var så rädd att dom skulle säga att dom måste dra ut den. Men det behövdes inte än iaf. Så skönt ! Dom spola rent och la in lite penicillin. Så nu är jag riktigt bedövad och känner ingenting. Hoppas det blir bättre så jag slipper gå och dra ut den..

Fabian ligger och sover i sin säng nu. Jag sitter och kollar på massa bilder från studenten. Ska snart fixa iordning lite här hemma, plocka in disk, vika tvätt, sätta på en ny tvätt och så ska vi nog åka till Örebro en sväng när Fabian vaknat !

Ha en bra dag !








Åh, studenten va en bra dag i livet ! Då visste man inte att man skulle bli mamma 5 månader senare :) <3

ont

Publicerad 2011-12-05 12:38:08 i Allmänt,

har så ont i en visdomstand så jag överlever inte länge till känns det som:P

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela