Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

Borta bra!

Publicerad 2011-01-31 11:52:38 i Allmänt,

Att grubbla över saker är jag jävligt bra på. Att gå runt och tänka och fundera på gammalt. Varför kan man inte bara lägga saker som inte direkt ger energi bakom sig. Varför gör det ont i hjärtat varje gång jag tänker på det.jag vet inte...

Haft en super trevlig helg i gbg. Synd att en helg är på tok på kort. Saknar redan min fredrika. Men förmodligen syns vi inom en månad :)

typiskt..

Publicerad 2011-01-26 14:15:05 i Allmänt,

imorse gick jag upp somtidigt som Hilding, klockan nio..Tog på mig och Fabian och så skulle vi åka. Jag gick ut till bilen för att starta den så den blev varm... men då upptäcker jag när jag startar att handbromsen förmodligen har frusit fast..åh, typiskt ! Går varken att köra framåt eller bakåt med den. Ogillar nyare bilar när hanbromsen inte är på höger sida om föraren utan det är en liten knapp på vänster sida om ratten..det där kunde dom ha listat ut, att det skulle bli krångel ;) Tur att jag kunde låna Hildings bil !

Men vi kom hem iaf :) Nu sitter jag här och har precis duschat, Fabian ligger och halvsover lite. Ska snart åka in till dfs och kga för att uträtta några ärenden. Ikväll blir det bad För Fabian och mig. Skönt att vi fick en sån underbar bebis. Och att han älskar att göra allting är ju inget minus direkt ;)
<3

måndag.

Publicerad 2011-01-24 14:59:43 i Allmänt,

Prinsen ligger ute i vagnen och sover. Jag har precis städat klart och sitter här och tar igen mig en stund..
I helgen var vi i Eksjö hos Jennifer och Calle och hälsa på. Det var riktigt mysigt :) Kul och komma bort lite också.
Det va Fabians första lite längre tur. Det tog 3 timmar att åka dit. Han sov hela vägen, skönt ! Han skötte sig hur bra som helst hela tiden och var bara glad och skratta i princip hela tiden:) Så himla roligt och åka bort sådär när han är så snäll :)

Torsdag..

Publicerad 2011-01-20 16:07:27 i Allmänt,









Jag älskar min familj ! <3

Idag tog vi som vanligt en liten sovmorgon till halv tio. Åt lite, klädde på oss och åkte till åtorp :) Sen blev det stan en sväng..
och nu har vi precis kommit hem då. Fabian ligger ute i vagnen och sover. Jag sitter här och har precis lagt in lite bilder på datorn. Haha han är för himla söt våran lilla bebis :) Riktigt rund om kinderna har han blivit också, och låren. Så mysigt !

Ikväll kommer min bror och hans familj hit och äter. Ska passa på att ta massa bilder på lilla kusinerna :) Alexander är ju 1 år 22 februari. Men det är ju sån himla stor skillnad på han och Fabian än. Man kan inte riktigt fatta att dom är födda samma år :P Kul iaf att dom är lika gamla och kan leka ihop när dom blivit äldre :)

Nu ska jag röja undan lite här !

onsdag !

Publicerad 2011-01-19 20:43:36 i Allmänt,





Älskade prinsen ! <3

Den här onsdagen blev Fabian 11 veckor. Shiiit va fort det har gått. Tyckte det va igår jag logga in på facebook och ungefär hade fått 1000 gratulationer till lilla sonen. Men..det va 11 veckor sen. Det skrämmer mig, att tiden går så fort. När man var liten och gick på högstadiet tyckte man alltid det kändes så tungt när ett lov var slut och det va dags för skola igen. Då, alla dom där gångerna man gnällde över att lovet var slut sa alltid mamma och pappa "men tiden går fort vet du Lisa, snart är det sommarlov". Men det där förstod man aldrig då för det kändes som en skolvecka på valla motsvarade ett år ungefär..
Men nu, kan jag verkligen instämma med att tiden går så fort. För det gör den verkligen. 
Och Hilding och jag måste verkligen njuta av den här tiden nu när han är så liten. För han blir ju bara större så. Det är en sån mysig tid. Och nu när allt fallit på plats. Det känns bra allting i livet, då är det bara att passa på att njuta !  Fabian var verkligen ett barn som löste många problem när han kom till världen, utan att ens göra nåt. Allt löste sig bara han fanns.
Han är verkligen det bästa som finns i våra liv. Han bara ger så himla mycket hela tiden. Man kan bara ligga och prata med han i timmar! åh du är så älskad älskade barn ! <3

Idag har vi varit hos Hildings pappa, Fabians farfar och hälsat på. Dom har ju inte fått se Fabian på tre veckor eftersom dom varit bortresta. Dom tyckte han hade vuxit en hel del vilket han också har gjort :)
Men nu har vi tagit kvällen. Sitter och kollar på tv och Fabian ligger i sin lilla "korg" och kollar. Han ska snart käka sen blir det att sova för honom :)


Imorgon blir det förmodligen unga mammor och pappor. Men inte helt säkert. Tycker det är lite jobbigt och flacka och fara så. Men vill så gärna så !
imorgon ska jag lägga in nya bilder på världens finaste kille!

Tisdag !

Publicerad 2011-01-18 10:46:05 i Allmänt,

Fabian och jag har precis vaknat. Och det är så himla skönt när han sover hela nätterna nu. Första två veckorna sov han inte riktigt så bra men. Nu sover han natten och det resulterar ju självklart i att jag är så himla pigg om dagarna nu. Jag behöver inte lägga mig och vila middag liksom. Det är bra duktig kille !
Just nu ligger han här och kollar på mig och skrattar och försöker vända på sig. Han har ju vänt sig två gånger. Men det är ju inte sådär att han gör det hela tiden. Gäller ju att riktigt komma på hur man gör, eller hur fabian;)

På torsdag har fabian namnsdag också :) Men nu ska vi rycka upp oss och fånga dagen ! 
 

måndag

Publicerad 2011-01-17 23:24:32 i Allmänt,

Ligger hemma hos Hilding i sängen och kan inte sova riktigt..då är bloggen bra !
Idag har jag varit hos tandläkaren. Jäklarns tur att jag inte missa det, hade ingen aning att ja skulle dit, men i söndags fick jag som tur var ett sms att ja skulle dit idag. Det va bra och tur för mig =)

Sen har Fabian och jag varit här hos Hilding. Och så gick vi bort och fika hos Hildings mormor och morfar. Kollade även massa gamla kort på hilding när han va liten. haha så himla söt liten unge =) Fabian är verkligen lik honom. Lite kul och se :)

just nu sitter jag och kollar resor. Till Kos kan man bara åka från Köpenhamn, det e synd.. Ska ut och resa en vecka i sommar. Ska bli väldigt underbart, älskar att sola och bada. Hoppas även jag och Hilding åker nånstans till hösten! verkar bli så.

men nu ska jag lägga ifrån mig datorn och mysa ner mig bredvid Hilding!



Fabian i magen..det va längeeeeesen nu !

lördag..

Publicerad 2011-01-15 14:41:53 i Allmänt,

Sitter hos Jonna och David i Karlstad. Har käkat mc donalds precis. Fabian vilar middag. Hilding, pappa och David håller på och kopplar och sånt roligt..Och jag sitter här !

Ärligt talat är jag lite trött det här med att skriva blogg. Har ingen lust liksom. Men..skriver väl nån gång då och då när jag har tråkigt!
Den här veckan har vi lekt massor under Fabians lilla gym han fick av farmor i julklapp. Han bara skrattar hela tiden och verkligen älskar det ! Han är så himla och och underbar. Han har ju skrattat rätt många veckor nu. Men nu senaste veckan har han verkligen förändrats. han skrattar i princip hela tiden, och låter:) Han snackar som bara den hela tiden. Och verkar bara va så himla nöjd med livet. Så himla roligt ! :D Jag bara älskar att va hemma om dagarna och ta hand om honom :) har ärligt talat ångest för att jag ska börjar jobba om snart ett år.. usch ! Men innan det är det mycket roligt kvar. Får passa på att njuta av det här året nu !

Igår va tant Emily och Linda hemma och fikade:) Fick en så himla fin tavla av dom där det står "Älskad från första stund" och hans namn och födelsedatum. Texten stämmer verkligen så himla bra, tack älskade ni. Blev så himla glad. Nu sitter den ovanför prinsens säng :) <3

men nu börjar han vakna till här, mys blir =) ha en bra eftermidda/kväll !



Våran älskade prins :) <3

blogg.se....

Publicerad 2011-01-10 14:24:07 i Allmänt,

Gillar inte blogg.se längre..
Det går inte att fatta hur man gör om designen på bloggen. Har äntligen gjort klart allt i paint sen när jag vill ha det högst upp på bloggen, över inläggen så bara går det ju inte..det kommer överallt ungefär. Åh va galen man kan bli då.. jaja, får väl sitta här och tjata ett tag till. Det kan inte vara svårare än att man ska kunna klara det.. men min blogg kommer alltså se ut såhär ett tag tills jag orkar ta tag i den igen..

H&M katalogen har kommit nu. Så himla roligt. Och jag längtar så himla mycket till våren och sommaren nu !
Beställa blir..




min bloggg...

Publicerad 2011-01-09 13:26:35 i Allmänt,



Mammas hjärta =) <3


Är hur tråkig som helst..Men jag förstår mig bara inte på det här med design, Hur fan gör man när man vill snygga till bloggen lite!? jag fattar inget!? kanske någon som kan hjälpa mig..

Helgen har varit bra, massa mys ! Igår va vi i karlstad och kolla hockey. Lite gött att färjestad inte vann eftersom jag ogillar dom rätt hårt. Men för någons skull måste jag iaf gilla dom lite så..det va väl synd då att dom förlora...

Så när vi skulle åka hem igår så regna det ju så det var pisshalt verkligen. Men mellan degerfors och åtorp var det verkligen is på hela vägen kan jag lova. Så körde i 25 eftersom det bara inte gick att köra fortare. Och med tanke på att man har en liten i bilen kör man ju alltid så väldigt sakta. Men iaf så bara fick jag sladd så bilen snurra och så hamna vi i diket. TUR att jag körde så sakta, och TUR att det bara va så himla mycket snö i diket att det gick bra med oss alla. Det märktes knappt liksom. Men skoja inte att man får panik. Tog tag i fabians stol med ena handen och höll den andra på ratten. Fabian som sov vakna inte ens. Tur vi hade ! <3
Men det är otäckt med dåligt väglag, vill ha sommar nu. Hjälper tydligen inte att köra så sakta att man knappt kommer framåt.. Så idag vågar jag mig nog inte ut nå mer.

men nu ska jag lägga en ansiktsmask !

4 januari !

Publicerad 2011-01-04 22:14:51 i Allmänt,

Glömde bort bloggen en sväng, men jag är tillbaka..
Haft ett fint nyår. Umgicks med Hildings kompisar sen var vi hos Emily och Arvid en stund innan vi gick hemåt. Tack för den trevliga kvällen !

För övrigt har det inte hänt jätte mycket dom senaste dagarna. Igår va vi på bvc med Fabian. Han väger nu 5330 och är 57,5 cm lång. Och är verkligen hur med som helst. Så kul. Han bara låg och skrattade där igår :) Vänder sig gör han också. Duktig pojke vi har =) Han verkar vara rätt tidig alltså..och stark i nacken va han ju redan på bb. Men nu håller han uppe huvet liksom. Så kul och se framstegen :)

Nu ska vi snart lägga oss här, lilla familjen. Imorgon börjar mitt nya liv...

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela