Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

Crash and burn

Publicerad 2012-02-28 22:06:15 i Allmänt,

Älskar vädret som var idag. Jobbade först mellan 7.30-14.00 sen hämtade jag Fabian på dagis. Sen tog vi en långpromenad. Sen fick jag lite egen tid och passade då på att ta en ännu längre promenad. Och blir ju så pigg av att va ute så städade lägenheten när jag kom hem, skönt !
Nu sitter jag här och ska snart sova faktiskt. En dag imorgon med. Jobbar 7.30-14.00 sen blir det Örebro på kvällen.




You and me together, nothing gets better

Publicerad 2012-02-27 12:50:18 i Allmänt,

Precis kommit hem från Örebro. Fabian har fått en liten fyrhjuling, så han är rätt stolt nu =)
Nu ligger han i sängen och sover och ska iväg till dagiset halv tre eftersom jag jobbar 15-21 idag
Ha en bra dag alla !

That boy makes me laugh !

Publicerad 2012-02-25 10:23:34 i Allmänt,

Precis tagit på mig kläder och väntar på att Hilding ska frukost. Sen får jag åka ner och hämta Fabian :)
Förmodligen blir det en långpromenad i Åtorp eftersom det idag med är så skönt väder. Verkligen vår ute !

Ikväll ska jag iväg på 20 års kalas. Angelica har ju fyllt. Kommer förmodligen va nykter eftersom det är jobbigt att va sliten imorgon när man har en liten son att ta hand om :)

.

Publicerad 2012-02-25 00:09:52 i Allmänt,

Sitter här vid datorn och lägger över lite bilder från kameran. Saknar min lilla prins som sover hos mormor och morfar inatt eftersom det blev lite sent. Det är tomt när han inte är här hemma, det känns alltid så bra när han ligger i sin säng och sover. Men jag vet ju att imorgon när jag vakna hoppar jag i kläderna och åker och hämtar min grabb :)

Lägger upp lite bilder på Fabian. Det är från hans födelsedag och efteråt, bättre sent än aldrig..













Skön känsla

Publicerad 2012-02-24 14:09:06 i Allmänt,

Precis kommit hem från jobbet. Är själv hemma eftersom Fabian är med mormor och morfar hos min faster i Katrineholm på kalas. Och eftersom han inte kunde va på dagis idag och jag fick jobb så tog dom med sig honom. Världens bästa !

Nu ska jag slänga i mig lite nudlar, sen blir det en promenad sen ett varmt bad. Det är skönt och få lite egen tid !
Men ikväll kommer min lilla skatt hem igen och det känns bra ! <3



Unga föräldrar

Publicerad 2012-02-23 15:14:40 i Allmänt,

Hur kul är det inte att bara fler och fler unga får barn !? Det är ju underbart.
Att va en ung mamma är det bästa som finns. Jag är verkligen så himla lycklig och stolt över att jag blev mamma när jag var 19 år. När jag är ute och går med Fabian i vagnen ler jag, för det är det bästa som finns.
 Det finns absolut inga nackdelar enligt mig, att vara en ung förälder. Ja jo man kanske inte kan "leva livet" anser vissa. Men jag tycker ju mer att barn är ju livet. Om man nu vill resa och leva livet kommer man ju hinna göra det när barnet är stort. För då är man fortfarande ung. Det känns ju bra.

Det är bara att inse att alla har olika åsikter om "unga föräldrar". Hade jag kunnat gjort nånting annorlunda hade jag inte ändrat på nånting.

Jag älskar min son mer än något annat







fin dag

Publicerad 2012-02-23 14:53:34 i Allmänt,

Precis varit ute och gått en långpromenad med min lilla prins. Det är så fint väder och jag får så mycket energi och allt känns så bra, ingen huvudvärk eller nånting !
Som sagt är Fabian förkyld och hostig så inge dagis idag.
Men hostan börjar förhoppningsvis bli bättre då han fått en ny medicin som faktiskt verkar hjälpa, skönt ! Men baggängens vårdcentral måste ju verkligen vara den sämsta. Varje gång jag ringt dit när Fabian varit sjuk är det antingen så att det inte finns en tid för undersökning eller så får man ringa vidare till barnmottagningen. Visst, dom är jätteduktiga på barnmottagningen men tycker det är så dåligt att man inte ens får komma till baggängen och få honom undersökt. Och på barnmottagningen går barn under ett år i första hand. Vården har verkligen sina brister... Det är annat med Pilgården i Degerfors, dit får man alltid komma.

Nu ska jag passa på att städa av lite här hemma medans Fabian sover så sött !
Peace



Bild från sommaren

Jobb..

Publicerad 2012-02-21 22:58:15 i Allmänt,

Har börjat komma igång med jobb nu. Nu i veckan har jag börjat i ett nytt lag. Och imorgon innan kvällspasset ska jag träffa en annan chef. Det går bra nu..

Fabian har verkligen världens förkylning och känns som den aldrig försvinner. Så tråkigt och jobbigt när han inte kan va på dagis. Men igår och idag har min mamma varit här och passat honom medans jag jobbat. Undra vad jag skulle ha gjort om jag inte hade haft världens bästa mamma!? Hon ställer verkligen alltid upp, jag har världens bästa föräldrar !

Just nu ligger jag i sängen och slöar och ska snart kolla på en film, Life as we know it. Njuter av att inte behöva ställa klockan till imorgonbitti.

luv

Publicerad 2012-02-18 23:20:56 i Allmänt,




Det är naturligt att man vill umgås med sin son 7 dagar i veckan. Det är inget fel. Det är nog bara helt normalt :)

Drömmar, varför finns dom..

Publicerad 2012-02-14 08:22:34 i Allmänt,

Precis vaknat upp ur den bästa drömmen jag drömt i hela mitt liv. Känns inge bra alls när man vaknar och inser att det hela bara är en dröm... Det kan man bli deppig över. Men kan ju vara en sanndröm, det hoppas jag;)

Jaja, ett tag sen jag uppdatera här. Fabian har varit sjuk ett tag nu så inte vart på dagis på en vecka. Han är hemma idag med men imorgon får han gå iväg igen:)

Nu ska jag vila huvet en stund till innan lilleman vaknar =)


sommaren kommer snart..

Publicerad 2012-02-01 13:19:12 i Allmänt,

För första gången i hela mitt liv har jag lite ångest över att det är vinter och inte sommar. Detta kan bero på att jag sitter och kollar massa bilder från sommaren, även våren. Fint väder var det och inga jackor behövde man ha ! :P
Men tänk att det redan är februari och snart vår och sen kommer sommaren. Känns underbart.

Just nu är Fabian på dagis. Jag fick sjukanmäla mig idag eftersom jag mådde piss inatt:( tråkigt eftersom jag trivs så jäkla bra på jobbet !
Men snart är det dags att hämta lilleman, om en timme. Älskar när jag får åka iväg och hämta hem honom. Det är mysigt !

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela