Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

?

Publicerad 2011-02-26 13:17:54 i Allmänt,

Fabian vilar lite, jag vilar min hjärna lite. Ska skaffa en dagbok där jag ska skriva precis vad jag känner precis varje dag. Skulle känns så himla bra alltså. Få skriva av sig lite. För det verkar behövas. Blir så arg och frustrerad när man förklarar hur man känner och en person verkligen inte förstår. Men alla andra, men inte just den personen som skulle behöva förstå. Det tär... Jaja, Hilding är iaf hos sina kompisar nu. Och jag sitter här. Skulle gärna åka och träffa alla mina kompisar men är just nu helt slut, och det är inte pga av Fabian för han är världens gooaste!<3 Ikväll vill inte jag och Fabian sitta själva och alla kompisar ska ut, så vi funderar på att åka till Karlstad och mysa med Jonna och David :) Men nu först en dusch !

städa städa varje torsdag..

Publicerad 2011-02-24 14:38:48 i Allmänt,

Fabian har snart vilat i två timmar. Skönt för honom. Ibland har han svårt att vila så här på dagen, men inte idag. Vilket passade väldigt bra så jag kunde damma rummet här, väldigt dammigt. Men killar har väl kanske aldrig varit bra på att städa, iaf inte ofta ! Så jag börjar nu bli klar, ska bara fixa lite med kläder, Hänga en till tvätt, sen är jag nöjd med städeriet. Hilding är ute i Linnebäck och roar sig med snöskotern. Vi var ju med där ute igår, för himla kallt var det. Så jag stanna hemma idag och städa. Men nu ska jag fixa klart sen blir det en dusch, ikväll ska vi hem till Åtorp en sväng på kalas som sagt =)

KALAS BLIR !

Publicerad 2011-02-24 10:12:07 i Allmänt,

Fabian sov från 21.30 igår till 09.05 idag. Varje morgon när han vaknar är jag lika glad att han sover så himla bra, det underlättar ju med en bebis som är så himla snäll:)Är glad också att jag har så bra föräldrar som alltid ställer upp för oss. Mamma har alltid funnits där, hon var min trygghet genom graviditeten när det inte alltid var så lätt, ni förstår ! <3 Tack för att jag fick så bra föräldrar ! Nu har Fabian precis vaknat, för det är inte direkt så att han är grinig när han vaknar och ska ha mat direkt. Nejnej, han ska ligga och snacka och va världens gladaste som vanligt:) Snuttis ! <3 Idag ska vi ta en lång pw. Ikväll blir det kalas för Alexander som fyllt hela 1 år ! Det gick fort. Men nu ska jag också käka frukost, ha en bra dag =)

Dop

Publicerad 2011-02-23 20:07:53 i Allmänt,

Den 19e mars döper vi lilla Fabian. Ska bli så himla roligt. Har inte köpt nåt jag själv ska ha på mig men får kanske bli nån snygg kjol:) Han ska iaf heta Jan Fabian Hilding Sjölander. Jan efter min pappa och Hilding efter pappa Hilding :) vet inte riktigt vilken sång osv det blir Finns många fina låtar, men jag gillar det vackraste!

Äntligen !

Publicerad 2011-02-23 13:57:05 i Allmänt,

Äntligen har jag mobil igen. Detta blir mitt första inlägg från mobilen, spännande. Blir roligt när jag lär mig ladda upp bilder direkt från mobilen ;) Just nu är jag hos Hilding och tar det lugnt. Blir snart en promenad i solen:) Ikväll ska Fabian och jag kolla när pappa spelar ishockey :) ha en fin dag !

Stockholmis !

Publicerad 2011-02-19 12:15:27 i Allmänt,

Nu är vi i storstan. Det gick bra att åka hit igår, Fabian sov lite sen vakna han och kolla ut genom bilrutan på allt som åkte förbi. Super duktig kille alltså :)
Just nu har jag precis duschat, Fabian ligger på soffan och sover och dom andra chillar. Fint väder är det också, men kallt..
Ikväll vet jag inte vad som händer, nåt garage party lär det väl knappast bli för oss.
Men nu ska jag gosa ner mig bredvid fabian, hare bra alla!

Stockholm !

Publicerad 2011-02-18 14:39:34 i Allmänt,

Idag åker vi, lilla familjen till. Stockholm och ska hälsa på Anton, ska bli himla roligt faktiskt =)
Fabian ligger just nu här i sängen och vilar sig lite. Skrattar i sömnen gör han också, haha så himla goo !

Har även klippt mig på förmiddan idag, är nöjd. Klippte bara topparna och så luggen då. Känner mig som en häst med luggen, sweet ;)
Men nu ska jag göra lite Mat år Fabian..jag kan tyvärr inte amma längre, det e slut :( hemskt !
men men, ha en bra helg ! puss

Tisdag !

Publicerad 2011-02-15 13:01:01 i Allmänt,

Fabian och jag kom precis till Hilding. Sitter bara här och tar det lugnt, så himla skönt. Känner mig lite halvt hängig idag faktiskt. men men. Snart blir det att ta en härlig promenad.
Men nu ska jag mysa lite med Fabian. Ha en bra dag !

alla hjärtans dag ! <3

Publicerad 2011-02-14 11:18:47 i Allmänt,

Idag gick vi upp halv nio. Fabian sov alltså 11,5 tim i sträck. Så himla duktig kille :)
Fabian fick sin frukost när han vaknade sen gymma vi lite under gymmet och klockan tio gick vi ut och gick en timme. Så har precis kommit hem. Riktigt kallt men skönt ! Nu ligger lilla skrutten ute i vagnen och sover. Jag ska vika tvätt och greja lite.
Idag är det ju alla hjärtans dag också. Mysigt ! Så Hilding har en överraskning när han kommer sen. Jag älskar att göra Hilding glad ! <3
Fabian ska få en liten present också såklart. Men nu väntar tvätten. Gud va kul !



Älskar er ! <3

kärlek ! <3

Publicerad 2011-02-13 22:10:46 i Allmänt,

Fabian somna för en timme sen. Hilding ligger i soffan och sover och kollar wallander samtidigt, eller ja..Vilar ögonen heter det ju =)
Vi har haft en bra hel som vanligt :)
Idag tog vi en promenad till sinnerud, jag, mamma och fabian. Riktigt skönt men kallt.
Nu ska jag duscha sen blire att krypa ner i sängen, mysigt ! Lider med hilding som inte får sova ut imorgon..



Haha, unga Hilding..jag är visst inte den enda som har stått framför spegeln och pooosat ;)




mini Hilding ! <3

skotta

Publicerad 2011-02-11 10:30:14 i Allmänt,

Precis varit ute och skottat massa snö. Bra träning måste det vara. Tråkiga är att om en timmer kommer det behövas skottas igen..så mkt snöar det ju ungefär..
Fabian ligger i vagnen på altanen och sover så skönt. Han är lik sin moster och kan sova mycket :)
Nu ska jag städa lite. Sen blir det att åka till storstan..
Ikväll vet man inte vad som händer riktigt, vi har inga planer direkt. Förmodligen mys här hemma bara :)  det är ju fredag !

torsdagen

Publicerad 2011-02-10 08:18:52 i Allmänt,



1,5 år sen. Haha..kort hår jag hade då=)

Fabian somna direkt efter han hade ätit igår vid nio. sov hela natten, inte ett ljud. Och vaknar halv åtta idag. Så himla duktig =) Det e skönt att han inte äter på natten längre faktiskt:) Det är bara så himla kul och ha barn !

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen käka frukost sen blire nog en promenad i snön..härligt
Efter promenaden blir det att gå till lägeheten och börja städa. Senare under dagen vet man inte vad som händer :)

Tisdag !

Publicerad 2011-02-08 09:21:57 i Allmänt,

Idag när jag vaknade var det väldigt mycket snö ute, för tråkigt :( Jag hade kommit igång med nya livet och så..nu blire att åka längd ist då !
I helgen var jag ute, och det var himla roligt. Men ringde efter Hilding vid kvart över ett typ. Då började det bli tråkigt.. Men tack iaf för en trevlig lördag, det behövde jag :)

Nu ska Fabian få lite frukost sen ska vi in till dfs och fixa lite grejer.
 Det va sjukt längesen Fabian käka på natten nu. Han somnar mellan nio och tio och vaknar till vid sex, sju på morgonen. Då får han lägga sig mellan mig och Hilding och så fortsätter han sova, vilken klippa va! <3
Men nu har han vaknat så nu äre dags för käk :)

Vaccin!

Publicerad 2011-02-03 14:45:30 i Allmänt,

Igår var Fabians farmor och faster barnvakt en stund på kvällen när Hilding och jag var på ishockey. Det gick bra. Direkt vi kom hem kl tio la jag honom i sängen och så somna han innan jag hann lägga ner honom nästan. Och han var inte ens vaken klockan nio på morgonen, visst han sover ju länge på morgonen men grejen var ju den att Han åt inte en enda gång på natten! Och när jag väckte honom vid nio var han hur glad som helst. Han skulle nog kunnat sova längre, men var ju tyvärr tvungen att väcka honom eftersom vi skulle iväg..

Idag, nu, om några minuter. Blir Fabian 3 månader. Vart tog dom 3 månaderna vägen?
Och bara för att han blev 3 månader idag var han självklart tvungen att vaccineras också. Jag var rätt orolig för att han skulle skrika som en gris, man har ju hört ungefär från alla att dom brukar göra det. Haha, han sa i princip ingenting. Så himla duktig kille! Så det var skönt att det gick bra :)
Har hänt mycket nu under dom senaste veckorna. Han började ju att ta tag i saker och så för några veckor sen. Men nu tar han verkligen tag i sakerna. Och slänger runt med dom och skrattar. haha så himla roligt och se. Han är så stor nu liksom. Klarar att hålla i saker själv:)
Bm vägde och mätte honom också. Han väger nu 6630 och är 59,5 lång. Och hon tyckte han var så fin och snäll. Och helt perfekt! Man blir alltid stolt när man får beröm över sitt barn! :)

Så, nu får vi se om han får feber mot kvällen. Väldigt vanligt att dom får det av vaccinet. Och kan vara lite gnälliga. Men det går ju över och vi vet ju varför isf:) Det är bra !
Just nu ligger han iaf och sover lilla prinsen :)

Och nu ska jag laga mat!

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela