Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

29 december !

Publicerad 2010-12-29 11:15:03 i Allmänt,

Har precis duschat. Fabian ligger och sover än men han vaknar när som helst :) Då vill han förmodligen käka lite..sen ska vi städa lite här, sen ska vi nog åka hemåt mot Åtorp och ta en promenad. Lite kallt ute men, mamma va ute och gick mkt med oss när vi va små och fick ligga i vagnen och sova ute, och vi har varit mindre sjuka också ! :) Men Fabian tycker inte om att ligga själv ute i vagnen och sova..men !

Ikväll ska jag städa min garderob igen..va en vecka sen sist, ser ut som en bomb slagit ner där igen. För lite garderober till för mycket kläder helt enkelt. Går inte att hålla koll alls !
Och imorgon måste jag städa lite hemma så jag slipper göra det på nyårsafton. Det blir till att vara hemma och ha det trevligt med mat och spel bland annat =)

Men nu ska jag skynda mig att göra mig iordning innan prinsen vaknar  !







Dålig bild men, lilleman ligger och sover såhär just nu=) haha pusss va goo han är !

28 december !

Publicerad 2010-12-28 16:49:41 i Allmänt,

Sitter här hemma och har precis kollat på en film. Funderar vad som händer på nyår egentligen!? ingenting eller!?
Hilding och jag har fixat barnvakt då, bästaste mormor ! Så nåt får det bli. Kanske va här hemma med Min syster och alla och käka och spela sällskapsspel..fast hur är det med det där och spela egentligen!? är det så bra om man verkligen vill va sams hela kvällen!?;)

Men för övrigt har Fabian blivit en stor kille nu. Igår när jag duscha ställde jag in babysittern i badrummet och prata hela tiden med honom medans jag duschade. Han bara låg och skrattade hela tiden. haha sötnoos ! Och hans musikmobil som hänger över hans säng älskar han som bara den. Så himla kul och stå och kolla på honom när han följer dom snurrande djuren med blicken runt runt runt :)
Nästa måndag är det dags för BVC igen, känns som det va längesen vi va där nu. Men han växer så himla bra nu och är så nöjd med livet så =) Det blir längre och längre mellan varje kontroll !

men nu ska jag basta lite, ikväll blire mys !


25 december !

Publicerad 2010-12-25 18:40:27 i Allmänt,

Dålig uppadatering senaste dagarna.. men varit mycket nu och har inte haft lust att skriva här helt enkelt =)
men igår var det julafton, Fabians första jul. Himla mysigt var det ! han hade fina skjortan på sig och senare var han även en liten tomte nisse, så söööt ! Han fick massa paket av tomten, typ allt möjligt kläder, gosedjur, babygym och massa mer saker men orkar inte skriva allt här =)

Och nu har han verkligen blivit duktig, vaken på dagen sover hela nätterna. Igår kväll somna han t.ex. kvart över tio, vakna fem på morgonen och ville ha mat. Så jag hämta honom och la han mellan mig och hilding och amma så somna han direkt nästan och sov till halv elva. Inte illa va!? såhär har det varit bra många nätterna nu, detta resulterar i att både jag och hilding är mkt pigga hela dagarna. Gött och slippa va vaken på natten, men visst kommer det komma bakslag när han är mer vaken, men det hör till :)

Nu sitter jag hemma hos hilding och myser. Händer inget spec ikväll och ska verkligen inte gå ut=)
men nu ska jag mysa med Fabian som är mamma sjuk.

19 december 2010

Publicerad 2010-12-19 18:10:10 i Allmänt,

Har haft en jätte bra helg, verkligen. Men nu sitter jag här och vet inte riktigt, jag tvekar för första gången på riktigt länge...va blire!?
Jag älskar iaf Fabian mest av allt i hela världen. Och han är så jävla go, vill bara äta upp honom ! :) Fast han är lite förkyld nu;/ men det håller på att ge sig som tur är. Inte roligt med en liten förkyld kan ja lova..är nog jag som smittat honom eftersom jag har varit så sjukt förkyld några dagar här.

På fredag är det julafton. Vet inte riktigt vart jag spenderar den än. Förmodligen med min släkt :) ska bli så himla mysigt älskar jul !

Men nu ska jag kila hare fint pöss !



Want you to make me feel like I'm the only girl in the world


101214

Publicerad 2010-12-14 10:56:01 i Allmänt,

Har precis vaknat faktiskt, lite halvseg idag. Fabian sov jättebra inatt, så gött. men han vaknar lite för tidigt på morgonen, men det gör inget så länge han sover bra på natten :) Jag brukar också gå upp tidigt egentligen, men sov ut alltför mkt och länge nu i höstas. Ändring nu !

Så nu blir det en snabbdusch sen fixa i ordning mig sen julbord. Så himla göttt, har verkligen längtat efter att få äta julbord ni anar inte. Potatisen och skinkan..mmm, mums det är så gottt !

Senare ska vi åka till lägenheten och hämta lite grejer bla Fabians spjälsäng. Nu ligger han mellan mig och Hilding på nätterna och han bara älskar ju det..han sover inte lika bra i sin säng, men ibland kan han ju få va där =)

nu väntar snart julbordet ! peeace


min favorit..

101213 - Måndag

Publicerad 2010-12-13 18:16:42 i Allmänt,

Fabian har blivit riktigt duktig på nätterna och sova nu. Har han alltid varit. Men nu är han så duktig att jag vaknar vid åtta och är hur pigg som helst, så himla gött ! Men idag drog vi oss till halv tio ungefär. Sen åkte vi till min bror, fabians kusiner Ellen och Alexander och hälsade på Och käkade lunch osv. Riktigt mysigt ! Synd bara att jag inte hann ta nån promenad i det underbart fina vädret :( hoppas jag hinner imorgon, men då ska vi på julbord klockan tolv, jaja får väl gå i mörket..

just nu har vi precis ätit, köttbullar och makaroner. Alltid så avancerat när det är jag som lagar..
Ska sätta oss i soffa nu och kolla robert gustavsson, sköning ! Fabian har somnat i hans babysitter. Där trivs han. Men snart ska han få komma upp till mamma och mysa massor. Om ett tag blir det att klä på lilleman och gå ut på en promenad.
men först soffan med lite te, ha en fin kväll !





Våran bebis idag =) <3

Söndag

Publicerad 2010-12-12 22:47:52 i Allmänt,

Haft en bra helg med min familj. Fabian har varit lite förkyld och så men det är bra nu, skönt !
Så idag har vi varit och kollat när Klara och dom gick lucia, så himla mysigt var det :) Och Fabian stortrivdes i kyrkan.

Just nu sitter jag här och har lagt in lite bilder på Fabian på datorn..men min favoritbild på honom ville inte hoppa över till datorn. Åh galen jag blir..
Hilding ligger på soffan och halvsover. Fabian sover och vi borde också gå och lägga oss nu. Men Faban ska nog snart äta så jag väntar med sängen tills han käkat =)

Imorgon är det lucia på dagis. Får se om jag och Fabian orkar oss upp så tidigt som halv sju, kan bli tufft. Men det får man se imorgon.

Men nu ska jag kika lite på tv !


Fredag !

Publicerad 2010-12-10 13:33:17 i Allmänt,

Sitter hemma hos min syster i Karlstad och myser. Vi hade tänkt gå till stan en sväng men det är väldigt kallt ute, känns bättre att hålla sig inne i värmen. Fabian sitter hos mormor och myser och trivs hur bra som helst.
Ett tag sen jag skrev nu och det har hänt väldigt mycket sen sist, med fabian alltså. Han har växt hur mkt som helst och han har som ni ser på bilderna jag la upp börjat le. Och det är inte det där flinet dom får till när det kniper i magen utan det är äkta liksom. Så himla roligt är det. Älskar den här tiden när han är mer vaken och ler och så. Han ger mig sån energi lillsnutten :)

Va hos barnmorskan i onsdags. Han vägde 4455 gram och var 54,5 cm lång. En riktigt stor kille nu. Har fått en liten dubbelhaka och blivit väldigt rund om kinderna, så himla mysigt är det :)
Och jag verkligen älskar att vara mammaledig. I början måste jag erkänna att jag hade lite panik. Men nu bara njuter jag av livet. Det är hur underbart som helst att ligga kvar i sängen och mysa me lilleman när hilding måste gå upp :)

Nu blir det mys med mina käära ! Förresten har vi börjat att planerat dop, haha redan tänker ni. Men klart man gör det, man längtar lite mycket kanske. i April blir det iaf :)














Fabian !

Publicerad 2010-12-09 11:37:23 i Allmänt,

det va ett tag sen..hinner tyvärr inte uppdatera mig nu, får göra det senare idag har viktiga saker att fixa nu. Men lägger upp ett par bilder på våran älskling. Stor har han blivit, och han är fortfarande världens snällaste och gladaste :D <3







lilla älsklingen ! <3

helg !

Publicerad 2010-12-04 00:36:19 i Allmänt,

Sitter hemma hos min pojkvän. har kollat på idol och lite så, så himla besviken att olle inte gick vidare och att minnah är i final..ogillar henne faktiskt. Men det är ju så, man får alltid sin favorit ! :) tungt !

Idag var jossan och jag i örebro en sväng, köpte lite julklappar och så till hilding och fabian. Hilding är som ett litet barn och tjata om att få öppna sina redan;) så han fick det. Tror han blev riktigt nöjd faktiskt :D
Fabian får dock vänta till julafton, tror inte det gör honom nåt dock.:)

Men nu ska jag mysa ner mig i sängen med hilding så ska vi kolla på beck :)



förresten blev fabian en månad idag, igår den 3e :)

All I want for xmas is shoes !

Publicerad 2010-12-02 15:50:46 i Allmänt,

Torsdag. Igår blev Fabian fyra veckor. Och imorgon blir han en månad. Detta ska vi fira, myskväll med lilla familjen blir !
Igår fick jag min julklapp av min underbara pojkvän. Jag älskar att få sånt man verkligen vill ha och har önskat sig. Eftersom jag är som ett litet barn fick jag ju också såklart öppna klappen igår. Jag älskar skoor !


Dom är så jäävla snygga och jag älskar dom, taack babe :) <3

Idag vakna Fabian vid sju och ville äta lite. Han va vaken till nio, vi satt i soffan och kolla på tv och hade det mysigt. Så somna vi och vakna kl tolv. Så jag känner mig utvilad nu, så jäkla gött. Då gick jag upp och städa lite och så. Har sagt upp min lägenhet nu eftersom jag inte trivs där. Så flyttar ut i februari. Så ska väl bo hemma lite efter det. Inte någon idé och skaffa ny lägenhet eftersom Hilding och jag snart ska flytta ihop. Det ska bli så sjukt underbart. Det är det enda som saknas. Och snart är det så :)

Imorgon kan det bli Örebro och köpa julklappar. Tänk att få köpa julklappar åt sin egna son. Underbart ! :D
Sen på kvällen blir det som sagt mys med familjen. På lördag vet vi inte riktigt hur det blir än, det märks :) nu ska jag byta om och åka in till dfs en sväng och fixa lite grejer :) ha det fint puss

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela