Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

Färga !

Publicerad 2011-04-26 16:19:57 i Allmänt,



Nu ska vi snart följa med Hilding när han ska greja med hans bil. Det är ju inte riktigt min grej det där men :)
Sen ska jag åka iväg och köpa färg till håret så jag kan färga imorgon. börjar ju få tillbaka min naturliga hårfärg nu typ, panik ! Chokladbrunt får det bli (Y)

ajj..

Publicerad 2011-04-26 12:30:32 i Allmänt,

Direkt man får chansen drar och sliter man såklart så mycket man bara orkar i mammas hår !



Tisdag !

Publicerad 2011-04-26 09:53:27 i Allmänt,

Har precis kommit in till KGA. Är lite halv trött idag faktiskt. Fabian vaknade kl 07 av Hildings alarm.. Men när man väl kommit upp blir man pigg rätt fort :)

Igår fixade vi gåstol åt Fabian. Så han gick runt hemma i köket igår. Så himla mysig är han !
Idag ska vi ta det lugnt, kanske käka frukost snart, jag iaf. Fabian åt ju redan vid halv åtta imorse:) sen får det bli en promenad och vara ute i det rätt härliga vädret !

Men nu ska vi sjunga och leka lite :)

Och vi vill ha sommar nu. Så vi kan ligga på en filt i skuggan och busa och bara ha det underbart ! :)










Påskdagen !

Publicerad 2011-04-24 20:55:21 i Allmänt,

Har haft en riktigt bra helg faktiskt.
Torsdag kom Anton.
Fredag var vi ute i Linnebäck. Sen på kvällen var jag och Fabian på kalas.
Lördag var vi hemma hos mig och käka påskmiddag med alla mina syskon och deras familjer. Så mysigt !
och på kvällen stanna Fabian kvar hos mommo och moffa och så va vi ute och dansa och hade det super kul :)

Idag vakna vi ca 10.30. Käkade frukost och åkte och hämta vår lilla prins. Sen åkte tyvärr Anton hem igen !

Nu ikväll har vi varit i Sinnerud, sen var vi ute och spelade lite kubb osv =)
Nu ska jag natta Fabian sen blir det att slänga sig i soffan och kolla på tv !


Mys!

Publicerad 2011-04-21 08:15:20 i Allmänt,

Fabian har vaknat precis och fått lite tillägg, så nu ligger han mellan mig och Hilding och myser och leker med lite leksaker. Idag ska vi försöka få tag på en gåstol. Det är ju på tiden nu alltså:)

Fabian !

Publicerad 2011-04-20 20:50:58 i Allmänt,

Har ganska nydligen kommit upp från ett bad med lilla Fabian. Han bara skratta och plaska. Så mysigt !

Idag har vi uträttat några ärenden, sen har vi varit hos Hildings mormor och morfar och fikat och myst sen åkte vi hem och slog på grillen och åt på altanen. Jag älskar den här värmen som har varit här några dagar nu.
Och enligt min iphone ska det bli 22 grader på måndag! Hoppas hoppas !
Och ikväll hann vi med att åka till Sinnerud och kolla på massa olika djur bla små söta lamm !

Nu ligget iaf prinsen och sover, man blir trött av att bada. Och jag ska flytta mig till tvn och kolla på efterlyst som börjar kl 21 !









Så här kul är det ju att vara ute och leka i lekparken ! :)

Onsdag 20/4

Publicerad 2011-04-20 09:31:00 i Allmänt,

Har klivit upp ur sängen för en stund sen. Hamna här framför datorn och kollar på massa gamla bilder. Bilder är bland det roligaste som finns !

Idag hade vi ju tänkt oss ut på picknick, men va får vi för väder då. Mycket möjligt att vi gör nåt annat istället. Tråkigt.

Men nu ska jag käka frukost och mysa med min skrutt



Älskar dig min kära pojkvän !

Tisdag, utan min bebis!

Publicerad 2011-04-19 22:51:40 i Allmänt,

Idag tog Hilding med Fabian på äventyr. Jag var utan min bebis från 11-20. Riktigt tomt, samtidigt som det är skönt att bara han sig själv att tänka på ibland :) just nu har jag kollat på Lost.. Ska slå på A Walk to remember och sova nu och mysa massor med min älskling ! Natti

Morgon

Publicerad 2011-04-18 08:17:12 i Allmänt,

Åh va skönt det är med en liten kille som verkligen kan sova. Inte varit vaken en gång sen strax efter nyår. Han äter ungefär vid 8 på kvällen och somnar nån gång innan nio. Sen sover han hela natten lång och vaknar vid åtta:) visst är det en duktig kille vi har ! Så nu ligger vi och myser i sängen. Pappa sover men det gör inget ;)

Söndag !

Publicerad 2011-04-17 20:16:15 i Allmänt,

Precis ätit mat. Torsk, potatis och äggsås, min favvo nästan !
Helgen har varit bra.
Fredag var det mys hos Linn med massa tjejer. Även Fabian var med :)
Lördag mina fastrar här och hälsade på och fick träffa Fabian för första gången. Sen hade jag en riktigt bra kväll och Fabian och Hilding fick egen tid tillsammmans.
Söndag, idag har vi inte gjort ett dugg, slappat. Så skönt :)

Men nu ska vi ta ett bad, sen blir det och invänta BB och sen en film. Nej, jag kollar inte på BB och tycker inte det är bra. Men Hilding kollar och då blir det ju så att jag gör det ;)







Total lycka, världens bästa familj ! Älskar er killar ! <3

H&M

Publicerad 2011-04-13 12:48:36 i Allmänt,

Är det bara jag som har svårt att låta bli att lägga flera tusen på shopping varje månad !? Jag har lovat mig själv att en ändring måste ske, snart. Men kläder är dock så himla roligt, och då ska vi inte prata om kläder till lille Fabian. Det är jätte kul och handla åt honom. Finns väldigt mycket fint också !

Har jag berättat att jag fick massa fina saker av min syster när hon kom hem från thailand!? Bland annat en ascool klocka som jag redan använt sjukt mycket. Rosa är den också, min favvo färg !

Nu ska mitt visa kort få vila ett tag men..

Ska bara beställa hem den här gudomliga kläningen från H&M för bara 399 Kr !

JAG VILL FLYTTA TILL KARLSTAD !

Publicerad 2011-04-13 12:13:57 i Allmänt,

Jag vill inte skaffa lägenhet i Karlskoga. Jag vill komma bort från denna hålan. Om jag inte flyttar nu i sommar, kommer jag va fast här, För all framtid. Usch !
Jag vill ju flytta till Karlstad. Visst, gillar egentligen Örebro mer. Bodde ju där som liten innan vi flytta till Värmland..Undrar hur många gånger mamma och pappa har fått höra "Varför kunde vi inte bo kvar i Örebro?!"
Men nu är det ju så att min underbara syster och hennes pojkvän bor ju i Karlstad, Fabians gudföräldrar ! Och jag vill kunna träffa min syster varje dag ungefär ! Har ju iofs inte annars nån anknytning till Karlstad men man lär ju känna folk där, precis som man gjort här ! Och så vill jag ju börja plugga nästa år, när Fabian börjat på dagis. Måste först läsa till några ämnen. Sen vill jag ju bli lärare !

Så nu känner jag bara att jag vill börja kika på lägenhet i Karlstad. Men Hilding får ju förmodligen jobb i Karlskoga först..så det kommer ju ändå inte bli nåt med Karlstad :( in än på några år, men vi kommer förmodligen leva hela livet i KGA! UNDEBART....

SOLEN LYSER ALLTID I KARLSTAD, DET ÄR REN SANNING !

110413

Publicerad 2011-04-13 08:54:04 i Allmänt,

Ligger i sängen än, Fabian sover så sött. Mulet och tråkigt väder idag. Men här ska motioneras iaf ! När Fabian vaknat blir det alltså käk och lite gym sen promenad !







Det är svårt att inte längta till den 11 e juni !
Till hösten blir det troligvis en resa med lilla familjen :) kommer bli så mysigt !
Planerar även en tripp upp till Kiruna till sommaren.

MÅNDAG !

Publicerad 2011-04-11 10:21:07 i Allmänt,

Har precis duschat, ätit frukost och klätt Fabian. Idag ska det bli 18 grader enligt min iphone.
Härligt, hoppas verkligen den har rätt :)

 För övrigt har vi haft en skön helg. 
 Fredag åkte vi til Karlstad och mötte upp Jonna och David vid tåget. Sen hade vi en mysig hemma kväll med masa migrän;/
Lördag va vi ute hela dagen, på kvällen tog vi det lugnt. Kollade på Körslaget. 
Söndag, igår var vi hos Jonna och David och mös och feta oss med massa mat ;)

Och idag ska vi vara ute massor, så underbart. Hoppas bara inte dagen förstörs pga migrän som jag haft fyra dagar nu..

Lägger ut några bilder, inte direkt nya. Men dom är helt underbara ! <3













Det absolut finaste och vackraste som finns på den här jorden !<3

Deppiga bloggen ..

Publicerad 2011-04-05 22:09:20 i Allmänt,

Ligger i sängen och funderar. Fabian somna för 45 min sen. Vill bara att han ska va vaken och hålla mitt humör uppe!! Ja, det är inte alltid lätt. Och varför kan man inte få skriva det här?! Måste allt va perfekt varje dag?! Nope..

Tisdag!!

Publicerad 2011-04-05 08:06:18 i Allmänt,

Vakna kl 07 och va svin pigg. Det är skönt. Ligger kvar i sängen än och myser:) Idag vet jag inte alls vad som sker.. Tar dagen som den kommer. Hilding ska ju iaf väg på hockey, lite avis är jag ju. Älskar att gå på hockey:/ men fanns tydligen bara två platser kvar så:/ På torsdag kommer jonna och David hem från Thailand. Då ska vi dra dit och laga mat åt dom. Saknar dom väldigt mycket och vill ha dom hemma nu. Både Jonna och David är bra att prata ut med :) Imorgon är det dags för BVC, vägning, mätning, vaccin! Tkr även imorgon det är jobbigt med vaccinet. Vill helst slippa vara med men som sagt, klart han måste få ha med sin mamma, som han känner mest trygghet med. Inte så konstigt med tanke på att jag umgås med honom hela dagarna :) jag gör allt för dig <3

Tröttis..

Publicerad 2011-04-04 15:17:52 i Allmänt,

Just nu är jag jävligt trött.. Inte trött att jag måste sova. Har man ett barn är man två som ska hjälpas åt. Jag tar hand om Fabian hela dagarna och det e helt underbart. Men, nån gång på kvällarna nån gång kan det ju få va skönt att bara sitta framför tvn och bara få lite egen tid. Men i min situation känns det som mina behov kommer i tredje hand ungefär. Kan va kul för mig nån gång att umgås med mina kompisar själv. Men nu är det ju så också att jag tkr det är jobbigt och va ifrån Fabian. Så är det ju för alla! Men.. Jag vet inte. Kan tycka att på kvällarna kan man hjälpas åt lite iaf. Så det enda sättet att få bry sig om sig själv ett tag är att åka bort. Så jag och en kompis har bokat resa den 11/6. Ska bli gött att sola och bada. Men har ångest för att jag inte får se Fabian på en vecka;/ men man måste kunna göra saker själv också. Jag e också viktig!!

Kga

Publicerad 2011-04-03 14:57:59 i Allmänt,

Helgen har varit helt okej men kanske inte som man tänkt sig. Jaja så kan det bli ibland. Ställde iaf upp för min pojkvän och försökte verkligen göra allt för att det inte skulle sluta så. Men ingen är perfekt inte ens "överklass" människorna i kga som tror dom är nåt. Blir trött på såna. Fabian har iaf världens bästa pappa<3

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela