Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

090426

Publicerad 2009-04-26 14:38:31 i Allmänt,

tyvärr har jag inte orkat min blogg den senaste veckan. Men nu blire annnat !
Ihelgen blev det masssa hilding =) o igår va ja i öret me mamma, cissi och jonas. Galet varmt faktisk !
ikväll blire att plugga lite och så.. imorron äre nationella, muntligt i engelska. inte så jävla pepp kanske men:S det går nog bra. Och på tisdag kommer jonna hem. Och det är faktiskt snart, jag saknar henne !
Men nu ska jag ut och gå lite. hare bra, pösss

Om jag lever imorgon
spelar ingen roll alls


090421

Publicerad 2009-04-21 18:23:16 i Allmänt,

WIIIIIE, min syster kommer hem nästa tisdag :D kan inte bli så mkt bättre, bästa livet =)
idag vare en kort dag i skolan, efter det blev det jossan och sen hilding, myyys =) och just nu har ja vart ute o gått me mamma, sjukt kallt ute idag;S vinter !
ikväll blire att gö klart lite sånt som kanske redan skulle vart klart;S sen blire krhmn=)
men nu ska ja duscha, hare bra :D
pusss

090419

Publicerad 2009-04-19 16:05:29 i Allmänt,

Ännu en helg över..men det är ju lika bra. Sommaren kommer ju faktiskt bara närmare och idag äre en månad och en vecka kvar tills jag fyller ! känns rätt göttt faktiskt :D
inatt sov jag hos hilding massa mys ! o idag har ja mamma och pappa vart i öret :) och nu ska jag snart börja plugga;S rätt fett prov imorron. Känns inte bra. Men får se till och fixa det, orkar inte omprov :(
o ikväll blire hilding och van veeteren om det va idag elle.. aja nu ska ja duscha sen plugggga !
hare bra, pösss

Jonnna !

Publicerad 2009-04-18 12:42:33 i Allmänt,

Jag har avbokat min uppskrivning o upppkörning:( blir så jäävla mkt i maj jag orkar inte. Men jag har mitt körkort i början av juli iaf :) förhoppningsvis alltså.
Inatt sov hilding här. Vet ni, hilding är en riktig vilding ! och nu har han precis åkt hem. Så nu sitter jag här o väntar på att min ipod ska laddda litttö innan jag ska ta me han ut på en riktigt lång promenad.
Senare blire att åka till jossan:) sen sova hos hildiing, men nu ska ja byta om o gå litttö. hööörs
pusss

saknar så jävla mkt :( <3

Publicerad 2009-04-17 16:45:47 i Allmänt,

Idag vare ingen skola då, riskettan;S sjukt tråkigt men nu är ja lite närmare mitt älskade körkort !
Förövrigt vet ja inte va ja ska skriva.. kan känna mig rätt sviken vid det här laget, men men. Nu har jag lärt mig, man släpper inte vem som helst in på sitt liv ! Tur att ja har jossan och emily, dom är så jäävla oslagbara, älskar er.
Just nu har ja feber och mår skit...så ikväll blire att ligga o kolla tv typ=/ och sakna min hilding !
men nu ska jag ringa sis. hare bra, pösss

090416

Publicerad 2009-04-16 16:31:02 i Allmänt,

Sjukt underbar dag. Hade körlektion kl tio, fick springa dit typ. Men det gick så sjukt jäävla bra. Anna e bäääääst ;D
Nu har jag efter en rätt stressig dag rätt ont i huvet;S inte ovanligt typ. Så nu blire att käka lite alvedon o försöka gå ut i solen lite. Sen blire plugg och övningskörning. Och hilding sover här inatt !
Men nu har ja inte tid, hare bra ! pusss

090415

Publicerad 2009-04-15 18:23:17 i Allmänt,

Fint väder idag med. Och vet ni, det är faktiskt vår. För det är inte minus grader på natten, då äre verkliigen vår !
Inatt sov ja hos ,om hilding :) myys ! skolan gick bra oxå, sluta 14.20.
Och idag har jag pluggat lite och ska snart åka till älskliingen. Film och massa mys, och lite plugg faktiskt:S det kan inte hjälpas !
Imorron börjar jag min dag med att vakna upp me min favorit sen blire körlektion kl tio. Rätt sööft, slipper skolan ett tag iaf =)
Men nu ska jag fixa lite, Glöm inte filmen !
hare bra, pusss

090414

Publicerad 2009-04-14 14:39:26 i Allmänt,

Sista dagen på lovet. Känns faktiskt bra. Det är underbart att sakna skolan faktiskt..
inatt sov älsklingen här men han fick gå upp vid sex för han hade ju skola;) dock gick ju jag oxå upp då och tog en långpromenad me mamsen, nu har mitt nya liv börja. Ska inte äta godis på ett år, får dock se hur det blir med det:D men ja skulle må bra av att klara det !
Idag har ja o mamma även vart på mitt jobb och fixat lite så ja får min lön den 25e;) ja längtar som bara den. Första gången ja får lön :D haha !
Men nu ska jag snart börja plugga och gö klart vips grejen. Om nån i min klass fattar hur man ska gö me åtgärderna kan ju den personen höra av siig !
men nu blire dusch sen pluggg:( synd förresten att ja missa att ja hade körlektion igår;S kan man verkligen ha det på annandag påsk!? vi fira ju.. men men
hare bra, pössss



9 år sen känns som igår;$

090413

Publicerad 2009-04-13 13:42:12 i Allmänt,

Vilken underbar dag, typ molnigt. Idag kan jag spendera min dag ute:) mys !
Sov hos älskliingen inatt, han är mys ! kl halv elva idag kom pappa och hämta mig och vi åkte till min bror. Kom typ hem därifrån för 10 min sen, och nu ska jag snart sova en liten stund. För jag kan ju va tröttt ! Sen blire att ta en för lång promenad. Och ikväll kommer min bror och hans familj hit och kekar tacos ! o hoppas verkligen hilding sover här inatt ;) <3
Förövrigt äre Sköönt att alla andra har skola imorron, men inte jag och op2;) vi har lov en dag längre. Elit ! Känns bra, blir dock massa plugg imorron eftersom vips uppgiften ska va inlämnad på onsdag och vi har även prov i djup ventrombos då:( och på torsdag ska fyra inlämningar va klara. Dock är alla dom redan klara:) men vi har iaf mkt och göra på op just nu, men härda. Snart äre sommarlov :D
men nu ska jag duuscha sen soova :) harebralla!
Pusss



Os i Turkiet 08 ;)

12/4

Publicerad 2009-04-12 16:33:38 i Allmänt,

..Kom hem för en stund sen, vart ute o övningskört lite i det fina vädret. Själv kan jag knappast va ute eftersom jag är så känslig mot solen såhär tidigt på våren, det blir bättre till sommaren !
I eftermidda blire att plugga lite, kanske försöka ta en promenad men tvek, huvet gör så ont =/
men ikväll kommer iaf min bror, maria och ellen hit och äter, massa mys. Sen efter det blir det att åka till min favorit och sova där, om inte mitt huvud har sprängts innan det. Den som lever får se !

Just nu gör jag ingenting, väntar på att det ska bli kväll. Sitter o kollar lite kläder. Kanske hittat världens snyggaste jacka. En kort skinnjacka, det känns så himla rätt just nu ! aaow, top notch !
Men nu ska ja kolla klart här sen blire att plugga litttö :(
ha en bra dag  ! kysss



hur snygg är den inte dååå!?

Glad Påsk !

Publicerad 2009-04-11 14:34:11 i Allmänt,

Gårdagen var lyckad, så jävla trevligt och träffa min flickor. Va ett ta sen sist, älskar er !
Skönt och va helt själv hemma på påskafton då. Mor och far är i katrineholm hos faster och min pojkvän kör cross. Jag kan känna mig ensam ! men men
Idag måste jag göra klart vips uppgiften;S o sitta i solen och steka o plugga lite djup ventrombos eller körkort :) rätt mys med fint väder iaf.  Senare i eftermidda blire att ta en riktigt lång promenad, va ute o gå i solen och lyssna på musik. Det är fan svårslaget elle !
Ikväll blire massa mys o robinson:D
men nu ska jag duscha sen blire solen, ha en bra dag !
pöss





Det är inte bara en hund, det är en bästa vän som aldrig sviker ! <3
:(

10/4

Publicerad 2009-04-10 14:33:15 i Allmänt,

Rätt skönt med fredag. Jobbet igår gick asbra som vanligt, bara för att jag e gooo ;)
efter jobbet blev det att åka hem och duscha o åka till bror en stund. Sen kom ju älsklingen hem från sälen, så han kom hit och sov här inatt, hur jag har saknat honom ! <3 pussss
Men idag blir det iaf att köra litte bil, sen fixa sig och dra iväg på 18 års kalas me min damer;) masssa myyys ! Och allt känns så underbart och jag behöver inte sova själv inatt=) han är bra !
men nu ska jag klä på mig och åka till dfs, höörs :) pössss

8/4 Jobb !

Publicerad 2009-04-08 18:27:08 i Allmänt,

Idag är jag ovanligt sliten, gick upp halv sex. Jobba från sju till typ fyra. Lite övertid för att det är så jäävla kul ! hade dock väldigt mkt och göra idag men det kan ju va roligt ;)
Efter jobbet blev det o käka lite pizza me lovisa. Så nu mår man typ dåligt för man känner sig fetast i sverige. Hårt !
ikväll blire såklart att kolla hockeyn:) jag hoppas verkligen hv vinner, jag är fan lite besviken att dom inte vunnit fler matcher=/ hallå, hv smeker ju!? tydligen inte i år.. aja, än finns det hopp men det känns som guldet går till äckliga fbk den här gången.
Efter hockeyn blire att sova dirr, jag är rätt trött och har ont i huvet =/ men imorron börjar jag sju och slutar halv två, så jäkla skönt ! :D och sen kommer min sötnöt hem imorron oxå :) massa mys !
Men nu blire bad och vänta på att hockeyn ska börja, take care !
Pusss

7/4

Publicerad 2009-04-07 14:10:51 i Allmänt,

Tidigt tisdag, gick upp halv sju;S hade körlektion åtta. Det gick jävligt bra faktiskt =) efter det blev det teori men inga pärmar med marie, blir nån annan dag. Idag äre en riktig huvudvärks dag !usch
Ikväll blire att köra o träna:)
och imorron och på torsdag ska jag jobba:) känns rätt göttt, pengar !
men nu ska jag duscha, höörs pösss !

6/4 Töppen !

Publicerad 2009-04-06 20:25:54 i Allmänt,




Vakna kl halv tio och tog en långpromenad på 1 mil, idag vare äckligt varmt och gå med på tok för varma kläder kan jag lova. usch, och massa ont i huvet för det va så fint väder. Vi gillar vädret men inte huvet ;)
Sen blev det och plugga massa teori, körkort ! När man har börjat plugga går det faktiskt rätt bra. Vet ni hur pepp jag är på att ta körkort just nu eller!? ska nog plugga hela natten.
Imorron har jag körlektion kl åttta, lite tidigt men helt ok. Efter det blir det teori mellan tio och tolv sen ska förmodligen jag och marie sitta och gö massa pärmar hela dan. Kan kännas lite lärorikt ;)

Idag äre 2 månader sen mitt hjärta dog : ( Känns så jävla jobbigt faktiskt. Men det känns för bra att vi ska flytta, slipper man gå o kolla efter molly hela tiden. Det är jobbigt men
Här finns du kvar ! <3

men nu ska jag som sagt plugga teori så jag kan få mitt efterlängtade körkort !
Hare så bra, hööörs pöss !

5/4

Publicerad 2009-04-05 14:19:14 i Allmänt,

Idag är det söndag och ingen som helst ångest för att det är skola imorron, os ! ingen skola förrän nästan onsdag, inga fel på mitt påsklov !
Inattt sov min favorit här, synd bara att han åkte till sälen idag:( men men tillbaka kommer han ju såå

Förut idag cykla jag och mamsen till min bror och käka och litte så, sen cykla vi hem igen. Så jag har iaf cyklat 1,5 mil idag. Inga fel.
Har ingen aning om vad man ska hitta på idag, men jag måste iaf övningsköra lite me pappa. har körlektion på tisdag igen, töliigt !
Men nu blire bastun, vädret är inte föör rockigt idag !

4/4

Publicerad 2009-04-04 16:45:44 i Allmänt,

Jag har lov. Det känns typ rätt skönt, men det blir dock att plugga massa körkort. Jag fyller ju 24 e maj, känns som imorron;S just nu känner jag att jag skulle vilja fylla i juli eller nåt. För vi har så jävla mkt i skolan just nu, jag hinner typ inte med att plugga teori oxå:S men nu ska jag ta tag i det på riktigt. Jag orkar inte va lat längre !

Förövrigt blev det örebro med mamma efter skolan igår, myyys ! Och jag bara längtar tills vi ska flytta. Känns så jävla underbart eftersom jag inte ska byta skola elle nåt sånt. Kan lika gärna åka buss från öret till kga varje dag, det är värt !

Igårkväll kom hilding hit och sov här. Massa mys !
Eftersom jag är hurtig nuförtiden gick jag en mil när herbert hade åkt hem ;)  för jobbigt och det va så varmt. men men, häärda !
Ikväll blire att ta en till långpromenad sen kommer älsklingen hit så ska vi kolla robinson, haha det är så jäkla bra !
Men nu ska jag fortsätta paacka, hare bra, pösssss !

2/4

Publicerad 2009-04-02 16:16:25 i Allmänt,

Man kan ju inte klaga på vädret nu iaf. Känns nästan som sommar, om det inte skulle blåsa kanske:S
Idag hade jag bara en lektion, kvart i tio till elva sen sluta vi. Vi har det rätt bra på OP trots allt ;)
Efter skolan blev det hem och ut och gå lång promenad med mamsen. Så jävla skönt att det funkar och leva sitt nya liv :)

Just nu sitter jag och skriver rent ett arbete, MS ! Sen vid fem blire att träna. Känns som en rätt hurtig dag det här.
Sen ikväll efter träningen kommer älsklingen hiit, jag lovar att ingen är lika kär som jag !  <3
men nu ska ja gö klart mitt mvg arbete. Hare braa pösss !



jag vet inte vem är jag, men jag vet att jag är diiin !

1/4

Publicerad 2009-04-01 17:05:54 i Allmänt,

Sjukt dryg dag i skolan, men tur att min goding fördriver tiden ;)
efter skolan blev det en promenad på 1 mil, va trött jag är nu ! Nu ska ja fixa några arbeten sen blire duschen och sen kommer typ världens bästa hit. myys !
Och just nu mår ja så jävla bra för jag börjar kvart i tio imorron;D inga feeel !
men nu orkar ja inte mer, hare braa! pösss
<3

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela