Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

=)

Publicerad 2008-09-30 19:41:14 i Allmänt,

Jag tror jag har blivit sjuk, jag är typ hur trött som helst. Kan äta hur mkt som helst..och ibland blir jag så galet törstig:S
jaja, imorgon börjar mitt nya liv. Motion och massa plugg, kompisar o fest på helger. Jag vill nog trots allt kanske bli läkare..polen dirrr!
Skolan va rätt seg, kan väl inte bli nåt annat om man e astrött. Blev ingen träning för mig idag heller, tvungen att plugga till provet på torsdag:S uuusch, jag är glad om jag får G..
imorron blire ännu mer plugg och ridhuset=)
Men nu ska ja plugga så ja kan kolla ugly betty och desperate housewives:D galet braa elle
kysss

Migrän !

Publicerad 2008-09-29 14:26:07 i Allmänt,

Jobbig dag, har inte sovit allt för mkt inatt..det är så jävla mkt o tänka på just nu. Jag har verkligen ställt till det, det har jag. Men känner dock att det är ju lite så att det är mitt liv. Jag väljer vad jag vill göra, om jag sen kör till det för mig själv..är ju min ensak. Vissa saker blir som det blir, jag kan inte rå för allting. Jag kanske inte glömmer snabbt, men jag vill försöka gå vidare....

Jaja, man ska nog inte bry sig allt för mkt om va alla andra tjatar om.
Nu sitter jag i skolan och har så jäävla ont i huvet. Värsta jag vart med om, kanske!
Nu ska jag iaf snart åka hem och gå ut o gå me mamma. Sen blire nog att basta elle ta ett riktigt varmt bad:)
Sen på det blire massa plugga. Har ingen aning om vart orken ska komma ifrån men. Känns faktiskt som om jag har feber oxå. Så jävla surt om jag går o blir sjuk nu, då kan ja varken träna elle va i skolan. Och jag orkar verkligen inte missa provet på torsdag eftersom jag redan missade två prov när jag var i turkiet. Jag lär be till gud ikväll innan jag ska sova!
Nu ska jag läsa KT!!!!
kyssss

Noia!

Publicerad 2008-09-28 15:14:54 i Allmänt,

Dålig uppdatering i helgen. Haft så mkt annat viktigt för mig.
I fredags vare match mot storfors. Vi gjorde två mål, faan va synd att det inte räckte till en seger:P haha! Men det gick väl bra iaf, vi har ju itne spelat ihop oss nånting så. Om vi va bra nu hur kommer det bli sen? Akta er för Degerfors IBK Dam, vi kan om vi bara vill;) <3
igår blev det utgång eller vad man ska kalla det.. haft jävligt mkt roligare men bättre än att sitta hemma.
Sov hos angelica efter lite trubbel med hur ja skulle komma från kga till henne. Men det löste sig som alltid=)

Nu har precis moster och Leif åkt hem, och snart åker jonna tillbaka till norge. Och imorgon åker pappa igen. Känns så oerhört tungt faktiskt :( Det känns ju inte direkt bättre av att ja måste plugga samhällskunskap hela kvällen, men det vet jag själv att jag inte orkar. Jag ska gå ut o gå me mamsen istället=) jag orkar inte bry mig så mkt om skolan längre, jag vill hellre leva livet! haha
Nästa helg hoppas jag det ev blir malmö. Skulle faktiskt va så grymt kul:D Jag är fan värd det.
Men nu ska jag säga hejdå till jonna:(
hare braa
Kysss


Mod vilja gläjde ! <3

Publicerad 2008-09-26 16:42:37 i Allmänt,

Ingen skola för mig idag, vart hemma o taggat för matchen.
Alla måste hålla tummarna för oss. Krossa storfors!
Idag kom pappa janne hem, så underbart. Huset är rätt fullt me folk, jag älskar det. Min släkt är typ det bästa som finns ! <3
Nu ska jag packa väskan och dra, hare bra
kysss
We can do it, yes we can!;)
Go Degerfors<3

Tyranner !

Publicerad 2008-09-25 22:19:02 i Allmänt,

Äntligen!
Imorron är det fredag och den person som jag älskar mest kommer hem. Känns det något underbart kanske!? verkligen! 
Imorgon får jag se om jag går till skolan, känner mig inte så pigg asså:S tror jag faktiskt har litte feber, inge vidare men bättre att va hemma och chilla inför matchen. haha men det blir bra. Vi känner oss väl rätt taggade för en vinst, känns bra. Vilja kan va starkare än klass, de ni! 
Förövrigt har jag spenderat min eftermidda med lovisa. Vi feta oss med pizza och Euro trip. haha galet kul elle?
Sen blev det stress till träning med en cykel som hade mkt luft i däcken.. noot=)
Nu ska ja plugga samhällskunskap
kysss



It's too close for comfort

Publicerad 2008-09-24 17:14:37 i Allmänt,

Idag när jag vakna kände jag mig mer död än levande, det är så otroligt att gå upp vissa dagar. Idag typ, ville bara va sjuk och få ligga kvar i min underbara säng. Men icke, det va ju bara att inse att livet är hårt ibland och gå upp. haha!
Skolan gick rätt fort, förövrigt har det vart en väldigt rolig dag. kanske för att man va så sjukt trött att man tyckte allt va kul!? ingen aning!
Ikväll blire iaf lite plugg och massa tv. Jag har börjat kolla på tv asmkt, det är fan lite crazy kan jag tycka. Men ack så skönt det e och ba ligga på soffan och halvsova:D
Det börjar närma sig fredag och det ska fan bli lite nice me en match. Det va så länge sen!
Underbart att syster kommer hem på fredag med, Jag saknar henne jättemkt, verkligen!
<3
Men nu ska jag kolla tv och plugga litte=)
kysss

Jobbigt att ...

Publicerad 2008-09-23 17:30:03 i Allmänt,

Jobbigt att jag kommer göra provet om blodtryck den 20 e oktober. Det är en evighet kvar och jag kommer ha glömt allt. Men rätt soft o slippa plugga nu iaf=) Skolan va ovanligt seg idag, det enda som va kul va när vi fick börja ta venprov. hahaha! det gick bra för mig, jag va stolt över mig själv igen, även fast man inte får vara det.. oops!
Ikväll blire ju plugg, samhällskunskap, historia och omvårdnad.. Så jäävla pepp. Lite gött att det blir träning på det oxå.
Jag har blivit lite av en tidsoptimist. Det är galet!
Förövrigt ser jag fram emot träningsmatch mot storfors på fredag, noot. Man vet ju hur det kommer sluta. Men ja ska fan slita. Springa benen av dom, haha. Min starka sida elle inte=) jaja, det är fan bara en helt oviktig innebandy match som skulle va lite kul att vinna. Men jag vet att vi kan, om vi vill!
jag känner mig iaf villig på fredag, hahaa!;)
Nu blire att plugga som vissa andra nördar. noot
kysss

haha, underbar bild från den 10 e september. ja, jag skulle kunna byta med dom som åker imorron!


nörd=)

Publicerad 2008-09-22 16:14:10 i Allmänt,

Skönt att jag lämnade in mitt arbete idag. Idag har jag typ inget plugg alls. bara ligga i sängen och kolla film, det e hur mysigt som helst. Blir nog en långpromenad på en mil senare när jag har ork. Underbart
Men nu blire one tree hill mys
Kysss

nytt inlägg!

Publicerad 2008-09-21 10:47:46 i Allmänt,

Så sjukt jävla mysigt, kan typ inte fatta att det är sant!
Skönt att det är skola imorron. Idag ska jag göra mitt arbete om naturliga smärtlindringsmetoder, det är fan intressant.
Har även lite annat man skulle kunna plugga på men tvek om det kommer bli för mkt gjort alltså.. det är som vanligt med mig

Eftersom jag inte har alls mkt plugg idag kan jag lika gärna berätta om min underbara resa som sprang över mig ungefär..
Det hela började den 10 e september, min lyckodag. Jag vakna på morgonen och skulle till skolan och ha två lektioner. men eftersom jag var sjuk så åkte jonna och jag och hämta lite böcker bara och tog farväl av min älskade klass, jag skulle ju va borta en evighet! Min dagliga otur att va sjuk på världens bästa dag ungefär. Skitsamma.
Marie och jonna skjutsade oss till flygplatsen, det regna och va jättekallt. Kändes för jävla bra alltså!:)
På flygplanet fick jag feber och va så förkyld att jag inte alls kände va maten smakade. ovärt! O Trodde jag helt ärligt skulle dö när vi landade. Mina öron gjorde så fucking ont:S smärta..
cirkus klockan ett på natten va vi framme på hotellet i alanya. Så jäkla gött vare!
Sen började livet, som slutade så snabbt:P
Så jäävla gött att ligga vid medelhavet/pooolen och sola. Det fanns så många fina turkar på mitt hotell, så jag föredrog ju att ligga vid poolen;) skämt åsido!?
man kunde ju iaf tro att vissa av dom fick ögonen i julklapp! haha..fatta hur mkt dom kolla:S jobbigt mkt!
En som jobbade på hotellet gick rakt ner i trappentill  poolen när han prata me mig som låg på en luftmadrass i poolen. hahaha! har ja nånsin skrattat så mkt? stackarn, han fick nog ont:D
Dom övriga dagarna såg ungefär likadana ut. På morgonen när man satt vid poolkanten blev man som vanligt i puttad.
Fick isbitar på sig..is kallt vatten.
Nog om jobbiga turkar. Vi träffa massa trevligt folk=) bla från hällefors. haha, aldrig träffat killar me så bra humor!

Kändes tungt att vakna på onsdag morgonen när man skulle åka hem..jag trivdes nog för bra i turkiet! Åka buss till flygplatsen i 1,5 timme. Lyssna på musik som bara fick en att längta tillbaka. Det är fan deprimerande att allt som har sin början har sitt slut. När vi efter en hel del väntan kom på planet och skulle åka i väg blinkade belysningen på planet. Dom sa att det va nåt elfel och jag började direkt tänka på vilka ja skulle ringa till om vi störta vilket jag va säker på att vi skulle göra! haha va fjantig man e men tänk dig själv, inte så kul! Typiskt att det ska va så mkt luftgropar hela tiden oxå..
Man fick sig iaf en chock när man klev ur planet i ett svinkallt sverige. Man kände hur galet aviss man va på alla dom som skulle åka till turkiet då. men men, nästa år blire turkiet hela sommaren, jag ska jobba där! ;)
Finns så mkt mer och berätta men jah har ingen ork.

nu blire att va social och plugga medans vissa hare bra o sover;)
see yaaa,
kyssss<3


Kände ni hon som inte kunde prata ! ?

Publicerad 2008-09-19 16:59:29 i Allmänt,

Galet trött jag är på allt just nu. Det är jätte kallt och regnar. För tre dagar sen låg jag och sola vid medelhavet just nu. Hur kunde det va över så fort?:S Sverige är ju deppigt året om.
Känner verkligen för att hoppa av skolan just nu. Ba massa prov o skit man orkar ju faktiskt nte:S
Önskar bara att Jonna va här nu och fick mig på bra humör. Tycker faktiskt synd om dom som är i min närhet just nu, jag är så jäävla grinig och arg. Men det blir nog bra. När jag flyttar till turkiet om drygt 1,5 år. Så jäävla underbart ska det bli. Behöver ny mijö!

Aja, orkar inte tjata om allt jobbigt som vissa andra ständigt gör. Det kanske smittar..?
Idag va det iaf orientering på idrotten. Jag och julia sprang på 20 min. tror ingen i klassen slog det faktiskt? Inte för att det spelar nån roll men liksom det kan väl va kul att va stolt över sig själv nån gång !? inte allt för ofta..
Ikväll blir det lugnt, känner mig inte på humör för att göra något alls. Och så kommer pappa hem oxå så man vill ju va hemma. Hur jag har saknat honom:( Äntligen får man träffa honom, världens bästa pappa!
Nu blir det One tree hill mys!
Kyssss!
 

One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me..

nooot:(

Publicerad 2008-09-17 21:22:09 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka:(. Haft det sjukt underbart, känns dock väldigt tungt att va hemma. Det är kallt och jonna är inte här:( det kan inte bli värre. Jag saknar henne så grymt mkt, direkt jag tänker på henne kommer tårarna. Det känns helt jävla tomt i hela huset..så jävla dött!
Men nu ska jag sova, är grymt trött. Berättar mer om resan imorron;) hänt mkt roligt!
Nattti


<3

Publicerad 2008-09-09 22:27:58 i Allmänt,

För två månader sen tänkte jag att den 10 e september aldrig kommer komma typ..men nu äre helt plötsligt imorgon. Känns det något overkligt eller!? ja men verkligen. Jag har verkligen längtat enormt mkt och nu äre imorron=) Finns nog inte ord för hur underbart det känns nu. Tycker det ska bli helt underbart kul att flyga också, för en vecka sen va jag lite halvskraj och tänkte att jag kommer nog dö. Men hur många plan störtar varje dag? typ inget, risken att jag dör känns liten! Jag älskar ju att flyga och ska ju faktiskt ev bli flygvärdinna;)
Idag har jag iaf packat klart verkligen allting. Så imorgon äre bara att gå upp klockan halv nio och fixa lite och dra till skolan en stund, börjar tjug i tio och slutar kvart över elva. Det duger! Sen blire ev pizzakek me syster, en avskedsmiddag liksom;) haha! Sen klockan halv tre blire flygplatsen dirr. Några timmar senare kommer jag befinna mig i turkiet! galet egentligen..

nu blire att soova, måste vara utvilad imorron!
Ha det så bra alla, hörs om en vecka typ=)
Kyssssss





You're my world!

To fast for love ! ?

Publicerad 2008-09-08 21:01:49 i Allmänt,

RESFEBER !?
Tjockasmocka börjar bli skakis.
Kalla fötter!
Hon är på Rysskonsum och bunkrar gottor. Tomteskum och sura remmar dövar ångesten.


Idag har jag packat klart ungefär, känns som om man inte har packat nånting..aja, huvudsaken att man har med bikini och läppglans. Det klarar jag mig länge på;) haha! Jag är så galet nära turkiet nu. Har dock två nätter kvar i min stora, tomma säng..men det får gå det med!
Har iaf typ ungefär inget kvar i skolan..imorron återstår att se om jag fick ledigt elle inte, åker ju i vilket fall som helst såklart. Men dåligt om jag inte får det. Jag ska liksom på släktträff!
Men nu ska jag kolla film och feta mig som dom andra!
Kyssss

3 Dagar!

Publicerad 2008-09-07 19:14:28 i Allmänt,

Nu börjar jag bli väldigt pepp på att dra till turkiet. Det regnar hela tiden jag blir bara mer och mer deppig.
Jobbigt för er som inte åker utomlands, vissa har det bra;)

Min helg har vart helt okej. I fredags åkte jag bil hela kvällen/natten. Kändes som om vi åkte genom hela sverige? det gjorde vi dock inte. Kom iaf hem tjugo över fem. Trött som jag var somnade jag innan jag kommit i säng ungefär. Sov för ovanlighetens skull till klockan halv tre. Men det var jag mkt värd=) lördagen va seg, så äre alltid när man vaknar sent. Man känner sig helt borta! Men sprang iaf en mil, synd att jag missar minimaran på onsdag. Jag är fan i form nu;)
jaja, sånt är livet. Man kan inte vara med om allt. Ist söker jag mig mot varmare breddgrader vilket jag tycker jag gör helt rätt i.
Idag har mina älskade syskon vart hemma. Det är alltid lika kul. Mina syskon har verkligen humor, man kan aldrig få tråkigt. Det gillar jag skarpt;) Stackars jonna som flyttar från det här..
Annars har min söndag varit rätt soft. Kom nyss in från en promenad på en mil. så jäävla gött! synd att det började regna lite mkt när jag hade gått halva vägen. Jag blev blöt och fröös! det va mindre värt alltså. Så nu ska jag basta sen blire att packa lite=) snart slipper ni mig på en vecka!

hare göttt
kysss
'

She's a loser
But you choose her

Baby be back soon !

Publicerad 2008-09-05 17:56:15 i Allmänt,

Fredag, rätt skönt. Har lite mkt träningsvärk efter en ngt jobbig idrott? Det va skönt, jag kunde inte stå i slutet.. Men Jag Blev så pepp att jag var tvungen att springa 7 km när jag kom hem=) det va nice som fan, jag blev inte ens trött..duracell?;) nerrå

jaja, Idag blire att skriva ett arbete då. Vill ha det gjort innan jag åker på onsdag. Det är snart! har massor att göra i skolan känns det som, fast det har jag inte:) men men, lite plugga lär det ju bli i helgen. Men hur värt känns det inte att sätta sig på flyget på onsdag  och få sola och bada i en vecka:D ska tänka på alla andra som får gå i skolan och hare gött;) 
Min farbror har även kommit hit idag, ja det är alltid trevligt=) Så imorgon åker han och pappa till dalarna så får man inte se pappa på ett ta heller! sånt e livet elle nåt..
nu blire att plugga lite hörs
kysss


Livet har verkligen sina goda stunder!

Sluut!

Publicerad 2008-09-02 18:53:19 i Allmänt,

jag ska knulla min historiebok, ungefär så känner jag nu. Jag orkar inte..
Idag ringde mamma och berätta att jonna flyttar nästa helg ist. hej knäckt:S..jag kommer va i turkiet då!:( vi snacka om dålig timing elle!?
jaja, det blir väl bra. Jag kommer bara tappa livslusten.. Varje helg vill jag spendera i jessheim.

Aja, sånt är livet!
ikväll blire ingen träning för min del för jag har ingen skjuts. Blir att fortsätta plugga rolig historia ist!
Jag älskar historia men inte att läsa om forntiden och sånt skit. Jag vill läsa om kalla kriget nu!

nu ska jag ta ett bad sen ska jag somna i min favvvvobok!

Kyssss, Turkiet är 8 dagar bort, I'm gonna miss you.

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela