Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

Faddergalan !

Publicerad 2009-11-30 21:00:52 i Allmänt,

Sitter och kollar på faddergalan med familjen, mys ! Nu blire nog och skaffa ett fadderbarn oxå, får dåligt samvete när jag tänker på hur bra vi har det här. Ändå är man inte nöjd, sinnes !
Idag blev det skolan sen hem och fixa lite sen kga. Och nu innan ja faddergalan har jag även städat min garderob, känns mycket bra. Har haft en sjukt bra dag. Men nu ska jag återgå till tvn, ha en bra kväll :)
pusss, love

söndag

Publicerad 2009-11-29 15:16:47 i Allmänt,

Utgång igår, blev inte nykter som jag hade tänkt men det va riktigt trevligt :) kollade dock inte så mkt på lillasyster för ja tog en taxi till stråningstorp, det va inte så billigt men skönt o slippa gå ! pengar har aldrig vart ett problem för mig,
just nu sitter jag här och ska snart kolla sunes jul :) kom typ hem från dfs för en stund sen, kolla littö innebandy. Synd att dfs förlora.
Ikväll vet ja inte va det blir men orkar inte bara sitta hemma, vill gö nåt:) hör av er, nu blire sunes !
pusss

Lördag i norge !

Publicerad 2009-11-28 10:12:58 i Allmänt,

Har precis vaknat här i norge. Sovit hur bra som helst och jag va hur trött som helst igår när vi kom hem. Men det va astrevligt, drog en bakad potatis när vi begav oss hemåt :) ist för max ! mkt godare och nyttigare. Det är bra !
Idag ska jag väl åka hem, känns dötrist, men ska ut ikväll men får se om jag är nykter då kanske, men det kan ju bli skoj iaf :) jag är en rolig person som inte  behöver dricka för att ha skoj;)
Men nu ska jag nog gå ut en sväng och sen käka frukost och ta en dusch sen blire tråkiga sverige !

norge !

Publicerad 2009-11-27 22:54:42 i Allmänt,

Nu är jag äntligen i norge, känns underbart sköönt ! Just nu sitter jag här och kollar vem som åker ur idol, hoppas på kalle :)
men resan hit gick iaf bra, kändes typ som jag bara körde i en halv timme, fast det va 3,5. Så skönt vare och bara sitta i bilen och lyssna på musik och bara va själv.
Ikväll blire utgång med syster, kommer bli nice som fan, prova utelivet i norge måste man ju göra faktiskt ! =)
Men nu ska jag fixa mig och byta om och sen blire baren !!!
ha en riktigt trevlig kväll och jag kommer trivas i norge som bara den ! hörs imorron, puss bloggen



Torsdag,

Publicerad 2009-11-26 19:37:54 i Allmänt,

Hård dag ! men har iaf fixat allt inför helgen nu :) kommer förmodligen bli bästa helgen på länge.
imorron efter skolan har jag med mig min väska och då blire norge dirr ;) för jävla mysigt faktiskt ! Lite tråkigt att åka bil själv fyra timmar men jag klarar det mesta. Men där blire iaf mys imorronkväll med massa idol :) Sen måste jag tyvärr åka hem på lördag. Men kommer dock inte kännas jobbigt när man väl e hemma för då väntar festen på mig, kommer bli hur lyckat som helst :)
Ikväll måste jag tyvärr plugga :/ sen ska jag packa miin väska och ta en promenad sen blire sängen, jag va trött idag när jag vakna ;S But That's life !
Men ha en bra kväll och helg, för det kommer jag garanterat ha :) puss



Sötaste sötnosen :) Tummen upp för den här helgen Linus !

måndag !

Publicerad 2009-11-23 17:22:21 i Allmänt,

Måndag och jag försov mig till skolan, sluta klockan ett det va sköönt !
Förövrigt har jag inte gjort nåt speciellt idag, sitter här och lysssnar på musik och det är så göttt.
Ikväll ska jag plugga och kanske kolla på nån film men mamsen :)
Men nu blire badet, ha en bra dag. pusss

091122

Publicerad 2009-11-22 19:15:40 i Allmänt,

Skönt det är och få va stolt över sig själv ibland, jag är enastående ! Jag behöver inte dig, klarar mig bättre själv. Finns nån annan som gör mig tusen gånger lyckligare än du, förlåt att jag sa det men det är ren sanning.
Idag vare så jäävla myys och vakna, iiih ! fick stressa hem och rida och ta ut hästarna, sen bev det gvik me daniel och jonas :) det va trevligt !
Nu sitter jag här och älskar mitt liv och ska platta håret sen blire myyys i kga.
ha en bra kväll.
pusss

Kyckling på fredag !

Publicerad 2009-11-20 17:35:36 i Allmänt,

Skönt med helg =) Idag har jag vart i skolan och sen åkte jag hem och red jag ut i mörkret, gick så jäävla underbart bra !
Ikväll blire nog kga, myys. Och imorronkväll blire kalas hos min bror sen kanske utgång!? vet inte än. Det märks !
Förövrigt har vi bokat julbord den 4 december, myysigt värre =)
Och på söndag blire gvik me jonas och daniel.
Ha en bra kväll, pusss

091119

Publicerad 2009-11-19 10:02:10 i Allmänt,

haha kul att jag tror att det är oktober;O inte okej !
idag är jag hemma från skolan, sjuk.. feber och asont i huvet :( hoppas jag blir frisk till helgen iaf för då blire åka av !
Så idag ska jag bara ligga framför tvn och kolla one tree hill och tycka synd om mig själv för att ja missar redovisningen i skolan, såå tungt ! men dock inte för roligt och ha det efter sig.
men nu blire en dusch sen oth ! ha en bra daag för det kommer ju verkligen jag att ha:)
pusss

091018

Publicerad 2009-11-18 19:04:06 i Allmänt,

ingen skola idag, fan va skööönt. Istället blev det örebro typ !
förövrigt slutar man aldrig förvåna sig, men men..nu vet jag iaf att man inte ska lita på alla, spec inte dom man tror man kan lita på. För det kan man inte alltid, och det är inte okej ! =)
Ikväll ska jag bara kolla på film och umgås me min älskade mamma :)
men nu blire lite te och en kvällsmacka ! take care
Puss

es regnet !?

Publicerad 2009-11-17 11:06:34 i Allmänt,

idag äre ingen skola för vi skulle typ på en mässa i örebro men det va inget tvång liksom, så jag är hemma. För typ det skulle komma massa småknattar till våran skola idag=) gulligt, typ min brors baarn ungefär. Imorron äre typ heller ingen skola, så jäävla kasst;S
men aja, kom nyss hem från stallet, orka inte rida för det bara regnar helt tiden. Värdelöst !
Idag ska jag bara jobba med mitt PA och typ soofta och ikväll blire one tree hill maraton, haha kommer ihåg när vi hade oc maraton i ettan, det va längesen och jag saknart !
men nu ska jag ta ett bad och vänta på att det blir helg igen, ha en bra dag, puss




!

Publicerad 2009-11-15 11:57:16 i Allmänt,

Gårdagen blev mycket lyckad, dock kanske man börja dricka lite för tidigt och lite för mkt, kl åtta va jag i den finaste formen typ, sen gick det utför
idag sov ja ända till halv tolv, galet;S halva dagen är ju borta typ ! så nu ska jag och mamsen ta en promenad:)
senare idag vet ja inte vad det blir, typ träffa lovisa och flööta oss lite, aldrig fel dagen efter.
Men nu ska jag gå ut, ha en bra dag ! pusss

091114

Publicerad 2009-11-14 15:46:49 i Allmänt,

Älskar vi lördagar eller?;S
Kom precis hem, har vart och kollat innebandy, det gick faktiskt ovanligt bra för flicksen, övning ger färdighet !
nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll.
Förövrigt har mina syskon vart hemma och ätit idag, myys ! och senare ikväll kommer min tredje bror och hans familj eftersom dom inte kunde komma på dan. Så ikväll blire och käka me familjen sen blire höglunda, mm kommer bli galet roligt:)
men nu ska jag kolla vad jag har för kläder och vänta på att patrik kommer så vi kan börja dricka=) ha en bra kväll för det ska jag haa ! take care
pusss


<3

grattis mamma=)

Publicerad 2009-11-12 10:07:22 i Allmänt,

Har precis kommit hem från stallet, snöa hur mycket som helst på mig. Men det är myys med snö ! nu ska ja snart lägga mig i badet och sen äta frukost, sen blire att fixa sig lite sen blire skolan =) börjar tolv och slutar tre, rätt skönt ändå.
Efter skolan vet ja inte riktigt vad jag ska göra än, det märks. Men mellan kl 18-21 ska vi på föreläsning med skolan på sjukan i kga;S mindre roligt men !
nu ska jag kila, ha en bra dag. Puss !

Förövrigt fyller världens bästa mamma år idag :D <3

091111

Publicerad 2009-11-11 17:07:14 i Allmänt,

Värd dag !
Gick upp skapligt tidigt skulle ta ut hästarna och sen stressa hem och fixa mig och sen till tandläkaren, för ni vet. Jag hade ju ett hål i en tand.. När jag väl kom till tandläkaren sa dom typ att ne men du har inga hål, det är ju onödigt att laga tänder som är friska och fina. åh, då hade jag stressat dit i onödan:) men det gör mig inget, så länge jag slipper laga så ;) Tummen upppp !
Nu har jag precis badat och sitter och funderar på vad det blir till kvällen. Klockan åtta blire fläskfile till bonde söker fru, min favvvo !
Funderar nu starkt på att föna håret och se dra till kga. Men ha en bra kväll ! pusss

ååh, bilden är ju såå nice, noot ! men ärligt bästa semestern någonsin=)

Tisdag !

Publicerad 2009-11-10 12:02:02 i Allmänt,

Det är tisdag och vädret är ju inte alls för roligt;< Kom precis hem från stallet. Och nu sitter jag bara här och filosoferar som Clas ! Ska strax hoppa in i duschen sen blire örebro me mamsen och jonna :) ikväll ska jag nog till min bror eller så blire att träna, får se.
Förövrigt blire USA till hösten som aupair ett år, leva livet så jag hamnar där. En rik snygg amerikanare vore inga fel för mig, helst justin timberlake;)  
men nu kallar duschen, ha en bra dag. Pusss

hahaha snygging :D

Jonna !

Publicerad 2009-11-09 18:39:06 i Allmänt,

kom precis hem från karlstad, hämtat jonna. Sjukt underbart och ha henne hemma alltså:) synd att hon åker på onsdag igen;/ men men..
Idag vare prov i skolan, gick inge bra ju. som väntat. Men fanns möjlighet för omprov nästa vecka ;) tummen upp för det !
ikväll blire och käka mat och kolla film me familjen:) mys, jag älskar min familj!
Men nu har jag annat för mig en stund. ha en bra kväll !
puss

Söndag !

Publicerad 2009-11-08 18:08:57 i Allmänt,

Sjukt rolig kväll igår, kände mig väl kanske lite väl rund om fötterna. men på statt kom vi in !
idag har jag bara legat framför tvn och kollat film, myys ! och jag måste plugga lite nu, prov imorron..men orkar nog inte det, nöjer mig med ett g den här gången. Får plugga för ett mvg till nästa svenska prov
nu ska ja mysa till en film me lite pizza;$
pusss

utgång !

Publicerad 2009-11-07 14:40:49 i Allmänt,

Den här dagen har vi längtat efter länge. Ikväll blire käka och massa mys hos Lovisa sen blire statt. Fatta att Lovisa är 18 som oss andra flickor, det e nice ;)
idag har jag lovisa och mamma vart i kga och fixat det sista inför kväll typ. När jag kom hem tog jag ett bad och nu sitter jag här =) Jonna ringde typ nyss och sa att hon kommer hem till jul, och kanske till veckan oxå, hon saknar mig och jag saknar henne ! <3
Men men nu ska jag fixa lite och packa ner alla kläder så jag har nåt och välja på ikväll :)
ha en bra kväll vi ses i dimman ! pusss

I can !

Publicerad 2009-11-06 14:20:17 i Allmänt,

fredag, helg. Känns jävligt skönt :) sluta elva idag, kändes kanske ovärt o åka till skolan för dom lektionerna men det känns skönt och inte ha nån frånvaroo idaaag ! Efter skolan blev det stallet direkt och rida och fixa, det gick bra. Och nu har jag precis badat och sitter här vi datorn och lyssnar på musik, idag ska jag va barnvakt och bara ta det lugnt, kanske kga ikväll. vi får see !

men nu ska jag föna håret och fixa mig lite för jag kanske måste skynda mig till örebro för att köpa nåt till lovisa, ha en bra kväll och grattis emily !
puss

haha skit i pojkvän och lev livet som en bitch som mig typ. haha nya jaag !

091105

Publicerad 2009-11-05 21:30:38 i Allmänt,

Skönt att det är fredag imorron, extra skönt för vi slutar kl tolv=) vet inte riktigt va ja ska göra då men.. ska iaf rida och så:) och på kvällen blire nog och kika in på emilys 18års fest.. va som händer senare på kvällen vet man inte. men men, idag har jag iaf pluggat lite sen blev det lovisa en stund och sen träning :) rätt så jobbigt, men skönt och försöka komma igår igen;$
men nu ska ja plugga lite och dricka liite tee och ta kvällsmackan !
hare bra och sov gott, natti !

4/11

Publicerad 2009-11-04 14:04:10 i Allmänt,

hej blogggen,
just nu sitter jag i skolan och har svenska, ska skriva ett brev till min bästa kompis. Det e kul !
Slutar typ halv fyra idag lite tidigare än tio över fyra, det gillar vi :) Efter skolan ska ja skynda mig hem och rida sen ska maria klippa mig, så trött på att ha slitet hår helt sjukt ! Inte klippt mig sen augusti. dåligt samvete, stackars hår. Men nu ska ja satsa, ha en bra dag ! pusss

091003

Publicerad 2009-11-03 15:48:39 i Allmänt,

skönt dag i skolan, börja åtta sluta halv tolv.. Efter skolan blev det o fixa lite grejer sen har jag precis vart och ridit :) det gick bra som vanligt dåå
ikväll blire att åka hem till min bror och käka myys..sen kanske ja måste plugga lite omvårdnad oxå=/
Förövrigt skönt att det snart är lördag för då ska vi fira lovisa :D eller, det e typ nästan en hel vecka men ;)
men nu ska ja fixa mig lite. ha en bra kväll ! pusss

GRATTIS LOVISA !

Publicerad 2009-11-02 10:09:10 i Allmänt,

grattis till lovisa som fyller 18 år idag :D underbart, så på lördag blire lovisa sen statt. Goottt !
FÖrövrigt sitter ja i skolan just nu, har samhällskunskap tror ja:) idag blire att rida och sen vet ja inte, plugga typ;S men men.. ha en bra dag.
tack för att du finns jonna, <3 du e bäst !

upponer!

Publicerad 2009-11-01 09:23:07 i Allmänt,

Vart en ganska jobbig helg kanske. men orkar inte skriva nåt om det här. Jag bara hatar när en person bara inte lyssnar på vad man säger.. därför kasta ja en stövel på hilding, och typ tre pers som va där bara.. ÅH va svinig hon är, så kan man ju inte göra. Och hon sov hos fager för ett ta sen oxå. Fuck you att ja gjorde!? ni kan ju fråga marie vart jag sov då ! men aja orka lägga energi, väx upp bara:)

idag ska ja till mmin bror och käka middag och ja måste nog plugga lite, glömde det typ på lovet;S sen ikväll vet ja inte va ja ska göra. Kanske träffa hilding, de märks. men nu ska ja lägga mig i sängen och pusssa på min man ! ha en bra dag, pusss

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela