Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

31/3

Publicerad 2009-03-31 21:45:52 i Allmänt,

En rätt stressig dag faktiskt, vakna kvart i nio börja halv tio. Men det va bara att stressa på och jag hann ju, så kung ! sluta skolan tolv och då blev det dfs o jobba från halv två till nio:) jag hade ångest innan men det gick riktigt bra, faktiskt riktigt roligt !
Alltd ska man behöva oroa sig i onödan, onödigt men !

Har precis duscha nu och ska snart börja me historian, fett prov imorrron:S känns inga vidare men värt och ge det en chans iaf ;) Efter skolan imorron blire en värsting promenad sen myys med min älskliing !  <3 Livet kan faktiskt inte bli bättre nu !
Men nu ska jag börja me historian:( höörs pössss

30/3

Publicerad 2009-03-30 17:46:11 i Allmänt,

Skönt med måndag igen faktiskt, inga fel o gå till skolan nu liksom ! Idag börja ja 9.40 och sluta halv ett typ : ) det va rätt skönt sådär ! Efter skolan kom mamma och hämta mig och så åkte vi hem och tog en lång promenad. Jag älskar verkligen mittt nya liv !
Ikväll blire massa mys;$ <3

förövrigt blir det förmodligen flytt till hösten, känns så jäävla underbart så ni anar inte :)
men nu ska ja duscha, höööörs pösssss

29/3

Publicerad 2009-03-29 09:32:28 i Allmänt,

Heeej,
idag äre söndag och kl är bara nio, jag vakna halv åtta. Det kan kännas galet tidigt men det är skönt, då har man hela dan !
jag har haft en kanon helg ! I fredags kom älskade syster hem, och senare blev det kalas hos Klara som fyllde fem år =) åh hon betyder så mkt, jag har två systrar och bästa livet ! igår blev det öret med syster, rätt mysigt. Det bästa som finns i hela världen är när jag får va me henne ! <3
igår kväll blev det massa mys ;$ så jävla underbart, jag dör !

Idag blir det att ta en långpromenad med mamsen, och sen pluggga i massor:S kl tolv cirkus åker syster hem igen, känns såklart tråkigt men jag har ju lov om en vecka så då kan det bli jessheim om jag inte kanske måste ta tag i körkortet:S det är trööök , men värt !

förövrigt har jag fått sommarjobb ! :D kommer typ jobba större delen av sommaren;S men det blir ju rätt mkt pengar, tur att man tjänar så bra i dfs ! :D älska degerfors kommun ! så iaf, på tisdag ska jag gå bredvid från halv två till nio eftersom ja slutar skolan tolv:) sen kanske det blir att jobba extra i vår, inge kul men  ! make some money liksom ;)

jaja, nu ska jag käka lite frukost :) höörs, ha en bra dag !
pösss

Livet !

Publicerad 2009-03-27 16:10:09 i Allmänt,

Sjukt underbart med helg. massa plugg i veckan, igår vare prov i naturkunskap, gick ju sådär faktiskt :S men men, jag orkar väl inte alltid ligga på topp ! Idag skrev vi en bokrecension på engelska. Gick rätt bra tror ja=)
Nu har jag precis duschat och väntar på lite folk sen blire kalas, myys !
Förövrigt kommer det bli massa mys i helgen !
nu ska ja kila, hare bra:) pussssss

23/3

Publicerad 2009-03-23 21:10:45 i Allmänt,

Idag har det vart massa plugg hela dagen. Gick upp kvart över sex imorse och läste låt den rätte komma in i typ två timmar. lite segt men det gäller ju att utnyttja tiden man har, jag är ju en tidsoptimist trots allt.
Efter skolan kom mamsen och hämta mig. När jag kom hem satte jag mig dirr med svenskan. Som jag hållt på med i typ 6 timmar nu. Och som äntligen är klart ! :D så jävla underbart äre med skola just nu !
Så nu är jag värd att sitta här och tjöta litte:) idag äre två månader kvar tills jonna fyller och imorron två månader kvar tills jag fyller. Längtar du lika mycket som jag jonna!?

Förövrigt inte så kul att det typ snöar mer än mest just nu;S jag vill ha vår och sommar nu ! och det känns ju inte roligt med snö just nu för ja har ju körlektion kl åtta imorron;S sugit värre, snön alltså ! men men va gör man

Men nu blire att lägga in lite gosiig musik på min ipod sen blire nog sängen rätt snart :) hare bra pusss



haha, va snögg man va elle ;)

22/3

Publicerad 2009-03-22 10:10:41 i Allmänt,

Va underbart med söndag, naat;S så väldigt otaggad på skola imorron men vad gör man, nu får jag inte ha nån mer frånvaro och alla inlämningar och sånt måste va inne i tid. annars kan det gå illa:P Jag är ju klassens värsting, lol ! synd att vissa inte fattar att dom stör lika mkt. Men men, jag längtar tills skolan är över :) jag kommer inte sakna!

idag ska jag plugga massa naturkunskap, jag har faktiskt vt i det så det blir ju och satsa på det;) för kul ! sen vid två ska vi åka hem, jag kör som vanligt. Om två månader och två dagar fyller jag 18:$ fatta vad jag längtar efter mitt körkort. Det går nästan före skolan just nu, på tisdag ska jag köra med trafikskolan. Ska bli rätt gött sådär:) jag fick anna ! det är top notch.
Men nu ska jag ta tag i mitt liv, vi hörs hare braaaa! pöss

jag saknar freja !

Falun !

Publicerad 2009-03-21 17:57:11 i Allmänt,

Rätt skön helg sådär, igår kväll när jag satt hemma och höll på att plugga ihjäl mig ringde moster och fråga om vi inte ville komma över helgen. Så imorse åkte mamma och jag hit, jag körde hela vägen. Jag är rätt säker alltså !
Så idag har vi vart ute och gått och vart på stan litte. Rätt mysigt, jag älskar verkligen falun ! jag ska fan skaffa kille här o flytta hit;) det blir ju här man firar sin 18 års dag :D känns helt rätt !
ikväll blire massa god mat och robinson, har längtat efter det. så jäävla bra
men imorron blire att gå upp i tid och plugga lite=/ sen på eftermiddan ska vi åka hem igen, sjukt tråkigt ! men men, sånt är livet.
Nu ska jag mysa lite me alla hundarna !
hare braa pusss

17/3

Publicerad 2009-03-17 20:40:23 i Allmänt,

Va man nå trött idag då!? orka inte ens gå upp imorse så mamma fick skjutsa mig, lyx så borde det va varje dag ! Efter skolan som sluta kl ett åkte ja med freja hem. lite fika och mys sen blev det körkortsexperten i två timmar, haha det är kul på teorin ! ;$
Nu sitter jag här och har nyss vart ute och gått, skapligt kallt ute men det blir fint väder imorron så det gör inget.

16/3

Publicerad 2009-03-16 20:35:05 i Allmänt,



Första dagen i skolan på över en vecka, kändes typ..inge speciellt. haha, men lite kul att dom tog bort bänkarna vid b-salarna för att vi härjar för mkt och stör lektionerna. haha vart ska op2 ta vägen nu känner jag. Det kändes som hemma där. Aja, det funkar aldrig att få nåt bättre genom att göra nåt sämre !

Efter skolan blev det hem och sova dirr..helt slut och just nu har jag feber igen:( blir man frisk nån gång eller!? men jag ska inte klaga finns dom som har det betydligt värre. Så nu blire att lägga sig i soffan och kolla film :) take care !
puss

söndag

Publicerad 2009-03-15 20:56:36 i Allmänt,

Känner ni hur allt är helt nere!?

aa, jag har vart sjuk i en hel jävla evighet nu och jag orkar inte va hemma längre. Så imorron går ja till skolan, även fast jag kanske har 39 grader. Orkar inte va hemma och bli deprimerad.
Nästa helg blire iaf norrköping, så jäävla mysigt det iaf !
men nu ska jag kolla beck, höörs pösss

SJUK

Publicerad 2009-03-14 21:52:18 i Allmänt,

bra kämpat idag tjejer ! orkar inte skriva mer, saknar jonna så grymt mkt, kom hem !
pösssss

r.i.p

Fredag den 13e,

Publicerad 2009-03-13 21:00:31 i Allmänt,








Äntligen har jag kommit ur min soffa, har inte haft feber på över ett dygn. Känns obeskrivligt underbart kan jag lova, jag börjar se ljuset nu ! ;)
Igår kväll bar det av till Åsen med klassen. Tur att jag inte hade nån feber och kände mig rätt så okeej ! Vi åt iaf jätte god mat och massa onyttigheter, så nu mår jag dåligt. Jag som hade börjat mitt nya liv : ( aja, får ta tag i det imorron igen.
Har iaf sovit i en kåta eller kåpa? för första gången i mitt liv i natt. Men faktiskt, nu efteråt så var det faktiskt lite mysigt:$ jag jossan och marie sov på samma bord..haha tro mig, det var galet trångt ! Men ack så mysigt det var att ligga där och kolla upp i taket och se all rök och bara höra hur det brann i brasan ;)
Men man har ju inte sovit överdrivet mycket inatt. Men det tar man igen !
men det underbaraste var nog faktiskt att få komma hem till en varm bastu och få tvätta håret om och om igen tills det inte luktade rök längre. Röklukt är inte så mysigt faktiskt;S
men men, har iaf haft en mysig kväll/natt med åmål, josef och klassen. Nu har jag lärt mig att uppskatta min säng, den är inte så tokig trots allt ! ;)

Nu i eftermidda har jag vart i kga med mamsen en stund, sen åkte vi hem till min bror och käka middag. Massa mys ! Och just nu sitter jag här, fortfarande hos min bror och har inget att göra, jag vill väl festa som nalin och freja men jag är väl lite småsjuker så jag har ingen ork:( aja, nästa helg är ju min helg;)
ikväll blire väl att lägga sig i tid. Samling kl halv nio imorgon, känns iofs rätt tidigt men man klarar det mesta när man överlevt en natt i en kåta eller kåpa jag vet faktiskt inte vad det htr !
Men det ska iaf bli kul att få lira litttö ;) får se hur mkt jag kan va me och spela, egentligen ska ja inte va med alls. Men jag är trött på att ALLTID vara sjuk, så nu kör jag på trots sjuka;) härdad med andra ord !
Efter "cupen" som slutar kl sex ska jag nog hem till johan och käka pizza och kolla film, johan är typ världens bästa !
men nu ska jag lite social, hörs hare braaa
pössss

11/3

Publicerad 2009-03-11 17:00:40 i Allmänt,

Va trött jag börjar bli på att bara va hemma hela tiden och inte orka göra nånting. Ärligt så skulle jag ju hellre va frisk nu och sitta och plugga naturkunskap just nu, men har haft 40 grader feber hela dan och nu har jag 39. Så jag har ingen ork till att plugga ! :( Är så himla förkyld oxå, kan knappt sova. Typiskt att jag ska råka ut för allt liksom. Aja, vissa straffar väl gud direkt !

Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem me mat, jag är så hungrig för jag har inte kunnat äta på hela dan typ. Man äter ungefär ingenting när man är sjuk, rätt bra för mig iofs, den överviktiga !
Aja, när jag verkligen blir frisk ska jag börja träna som bara den. Synd att jag missar våran lilla cup på lördag. Det känns inte rätt att få sitta på läktaren och kolla på, Life's Not Fair ! faktiskt.
Aja, nu blir att krypa ner under ett mysigt duntäcke och kolla film:)
Hare braa, pösss !




Sorry but I have to move on and leave you behind

Tisdag

Publicerad 2009-03-10 09:57:47 i Allmänt,




Klockan är 09.46, har precis käkat frukost. Har så ont i halsen kan inte prata typ, så om en halv timme ska ja till vårdcentralen, halsfluss på g tror ja. Ni måste ju hålla med om att jag har rätt mkt oflyt just nu. Härda !
imorron äre studiedag så det känns ju kul o va sjuk då. aa, men man missar ju iaf inte så mkt då iofs, och på torsdag slutar vi kl tolv sen blire åsen me åmål och josef:) jag måste krya rätt mkt så jag kan följa med då. Känns väldigt viktigt, OP2 är viktigt för mig ! <3 Så

ingen skola alls för mig den här veckan eftersom vi e lediga på fredag

Så idag har jag ingenting att göra som vanligt, sitta vid datorn och kolla oc och the hills typ. Det är ju rätt chill men man tröttnat rätt rejält, det är okej att va sjuk en dag men...
Just nu sitter jag och kollar bilder från senaste turkiet resan, jag är fan rättt sugen på att dra diit nu alltså. Så kändes det inte igår, men det e ju braa ! Jag ska ba äta mat och steka !
Men nu blire litte stek tv innan pilgården, hare braa pösss !

sjuuuk !

Publicerad 2009-03-09 12:40:37 i Allmänt,




Idag är jag hemma från skolan, 39.5 grader feber..o det känns som om jag har halsfluss:S
Så idag har jag bara legat och kolla tv. typiskt att ja e sjuk den här veckan när vi har massa prov, kommer ju iaf missa provet imorron=/ men men, va gör man;S orkar ju inte plugga heller, fööör sjuk !
Nu ska jag kolla kolla film, shall we dance. Den kan ju iaf va bra !
hare bra pösss.

halo

Publicerad 2009-03-08 12:19:08 i Allmänt,

Fyfan va jag hatar alkohol, nu kommer jag va nykterist tills jag dör. Alkohol är så jävla överskattat.
Men det va trevligt iaf igår:) men det är väl alltid trevligt innan det blir för mycket
aja, jag hatar iaf att vakna och ha världens värsta baksmälla, det är inte värt det !

Idag blire rätt lugnt, min bror kommer snart hit så ska vi käka, myyys ! Ska plugga ikväll oxå, prov på tisdag och torsdag;S omvårdnad och naturkunskap, känns rätt tungt sådär. Men det är ju bara livet
Mamma och pappa åker till turkiet den 12 e augusti, helt själv hemma en vecka, trodde jag ! Men imorse väckte mamma mig och sa att jag ska följa med;O aja, det blir väl götttt !
nu ska jag ut och gå en stund ! hörs då, pusss


<3

Publicerad 2009-03-07 15:45:22 i Allmänt,

Hej alla mina älsklingar !

Nu är det lördag och jag bara känner hur mycket jag älskar mitt och Frejas liv! Fan hon är så jävla bäst!
Fest igår , as kul vare ! Med Freja självklart ! . Idag tog vi oss en återställare, och senare är det fest igen , så jävla kul !

Det är helt sjukt har aldrig kännt så här någon gång ! . Jag bara älskar livet, jag älskar det här året, jag älskar Freja ! Fan va kul det är !


Nu ska jag dra bye bye fuckers <3

Friday I'm In Love !

Publicerad 2009-03-06 12:35:17 i Allmänt,

2009 lär bli mitt bästa år nånsin, jag har fan det bästa livet. Världens bästa kompisar o världens bäästa freja!
Fan va jag älskar livet ! jag vill aldrig döö :(
Aaa men idag är ingen skola för mig, kände mig sjuk imorse;S sov typ inget inatt oså..
men ikväll är jag frisk för då äre fest me bästa tjejen ! :)
Förövrigt rätt skönt att det är helg, kommer dock bli en del pluggande;S men så äre !

Jag och min syster har väl typ starka funderingar på att åka till rhodos typ i juni, den 7 e kanske. rätt gooit, Rhodos stad är typ det bästa som finns :D gee miig då !
Men nu ska jag duscha och packa litte sen kommer amanda och freja och hämtar mig,
Hare bra, Trevlig helg !
Kysssss

MÅNDAG !

Publicerad 2009-03-02 19:40:56 i Allmänt,

Men kände ni hon som hade alla fel man kunde få eller!? jag har nog bara ledgångsreumatism och diabetes, imorron blire vårdcentralen !
Mycket soft dag i skolan, bara psykologi och engelska. Efter skolan skulle det bli att gö klart psykologin, men har ingen ork..diabetes;S så jag göre imorron me freja=)
Så ikväll har ja bara kollat film och känt mig trött och ba så sjuk..
Men nu ska jag basta, hörs då, pössss

=)

Publicerad 2009-03-01 20:39:53 i Allmänt,

Skön helg som faan, i fredags blev det mys hemma med familjen och tagga inför match. tror ja, jag kommer väl inte ihåg allt heller
I lördags blev det att åka till torsby och lira litttö. Ingen vinst men fan cred till degerfors damer som spela bästa matchen nånsiiin ! ? aa, gött som fan iaf.. efter matchen typ ont i huvet dirr. Feber på natten och allt va ju så jäävla pisssigt !
Idag vakna man typ halv fem och va aspigg, då vare ba att vänta på att vasaloppet skulle börja;) haha det måste man fan se varje år elle? sjukt bra och ja e nog kär i oskar svärd ! efter vasan blev det öret, jag kan älska öret mer än dig !

ikväll ska ja ba kolla massa film och känna hur mkt jag älskar mittt liv :D
men nu ska ja va social me släkten, hööörs
pösssssss



Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela