Lisa Sjölander

Lisa Sjölander är mitt namn och jag är 20 år. Den 3:e november 2010 fick vi en son som heter Fabian. Jag, Fabian och Hilding bor tillsammans i en lägenhet i Karlskoga. I min blogg berättar jag om Fabians utveckling och våran vardag !

Snutten

Publicerad 2010-08-31 22:24:43 i Allmänt,

Sitter och kollar på massa barnkläder. Kan nog lätt dra slutsatsen att det här barnet kommer inte behöva vara naket iaf. har handlat så sjukt mkt kläder att det nästan är pinsamt. men ska nog lägga upp lite bilder på några av plaggen nån dag iaf när jag har tiden =) Det är ju bara för mysigt med bebiskläder, det är så smått liksom, man smälter ! Men egentligen borde jag inte lägga mer pengar på kläder nu, han har allt verkligen, men..kan nog inte låta bli.

Den här lilla "jackan" är det senaste inköpet. Vet ni att jag älskar när det är öron och björnar och sånt på kläderna !? det är bara för sött !


Sen måste jag bara köpa den här overallen också. Den är sjukt fin och den måste han bara ha, lilla snuttten !


100831 - inte utan min son !

Publicerad 2010-08-31 14:12:06 i Allmänt,

Precis tagit en dusch efter en underbar promenad i solen i detta underbara höstväder ! Det är så frisk luft. Men det gör inget om det blir lite kallare faktiskt.
idag ringde barnmorskan. Han är beräknad att komma den 4 november ! Så jävla sköönt, vet inte riktigt vad det där 16e va men.. man kan ju gå över tiden men. Det märks :) känns skönt iaf att det inte är längre bort !

idag ska jag städa lite och packa ner bebiskläderna och massa andra saker. Om drygt en månad blire flytt, ska bli skönt faktiskt. Mitt eget liksom, min familj =) Så är det kul och bo nära alla kompisar när man är mammaledig så man har något och göra om dagarna !

Och imorron ska vi på ett ultraljud till, ska bli så himla spännande. Visst, jag är inne i vecka 31 nu och han är jättestor, man kommer inte alls kunna se honom som vi kunde på det första. men känner ändå att det kan va bra för oss. Vi som väntar tillsammans liksom :) Det va lite pang på där i juni kan man känna i efterhand. Men man kan nog iaf se hans hjärta trodde barnmorskan. men det blir intressant !

men nu ska jag kö ett ryck sen ikväll blir det att åka och hälsa på min bror en sväng =) Ha en underbar dag ! peace




Den som strör ut nålar ska akta sig för att gå omkring barfota !

100826

Publicerad 2010-08-26 17:30:15 i Allmänt,

Dålig uppdatering här, men nu har iaf äntligen min syster kommit hem. Fick åka till arlanda igår på morgonen och hämta dom. Kändes riktigt riktigt bra kan ja lova :D Så nu är dom hemma !!!

I tisdags va jag på mvc och mätte magen, lyssna på bebisens hjärtljud och så. Allt va som det skulle. Sköönt ! det enda tråkiga va typ att helt plötsligt när barnmorskan kolla i min journal stod det att han var beräknad 16e november !? va fan liksom, två veckor till och vänta !? men hon skulle kolla upp det, för liksom på ultraljudet sa dom 4 november, och då har dom ändå mätt honom och så och jämfört måtten med hur många veckor han var då så..ultraljudet ska ju va mer pålitligt men =) jaa, det blir spännande och se. Man har ju liksom ingen aning när man blev gravid så:S men som sagt, ut kommer han ju iaf. Gör inget om det blir senare, även om jag bara vill ha honom här nu. Vi kommer få träffa våran son liksom :) <3

Just nu sitter jag här kollar på massa bilder från sommaren och så. Om jag sammanfattar min sommar kan ja väl säga att det har varit en rätt tuff sommar, allt som hänt och så liksom, allt negativt man fått höra. Men dom människorna som kan vara negativa till ett barn..aaa, har så svårt och förstå men. Ett barn är väl alltid välkommet ! ett litet gulligt oskyldigt barn liksom, ett barn kan man aldrig stänga ute !
Ett barn som blir omtyckt och kramat, kommer känna kärlek ! <3 men nu får gärna hösten komma, spec november !

Men nu ska jag börja städa lite, tål inte att det är stökigt på mitt rum ! ha en fin kväll, puss !


6 juni 2010. Gravid i femte månaden, hade ingen aning.. helt sjukt, men som barnmorskan sa, ja behöver ju inte vänta så länge nu liksom innan han kommer, våran älskade son =) <3

100822

Publicerad 2010-08-22 15:54:31 i Allmänt,

Mycket trevlig kräftskiva igår med massa trevliga människor :) värre va det när jag och tina skulle åka hemåt, och oljan i bilen tog slut mitt ute i skogen mellan loka o kga. HAHA sånt händer bara inte, spec inte mitt i natten:S men min pojkvän kom och rädda oss, fan va bra han är =)

nu har ja precis kommit hem, ska snart basta sen ska jag städa mitt rum. ha en fin dag !

100820

Publicerad 2010-08-20 20:24:04 i Allmänt,

Tröttsam dag faktiskt. Känns som jag vilat mest hela dagen, fast ändå inte :) men jag får vara trött ibland !
Men har iaf varit på vulkanmarken en sväng, inget att ha som vanligt. Men kul och träffa folk o så =)
Nu precis har jag klippt gräsmattan och ska precis hoppa in i duschen. Sen blire käk och vänta på att hilding ska komma :)
men nu ska jag kila, imorron blire kräftskiva och det ska bli så jävla kul, inte för att ja äter kräftor men ;)
ha en fin kväll ! puss

100819

Publicerad 2010-08-19 13:57:53 i Allmänt,

Precis kommit hem från stan och en fika med linn. Så sjukt tråkigt väder idag, men behövde inte stressa upp till någon skola iaf, det va obeskrivligt skönt :)
Så nu sitter jag och väntar på att mamsen ska sluta jobba så vi kan åka in till örebro och kolla på en bil till min älskade syster =) inte ens en vecka kvar nu !

Men nu ska jag byta kläder, kul att man typ inte kan ha nånting :( men det gör ingenting alls, ja har världens finaste son i magen =) <3 ha en fin dag i regnet :) take care !

Idag äre exakt 11 veckor kvar till 4 november !



100818

Publicerad 2010-08-18 22:05:16 i Allmänt,

lycklig lycklig lycklig !  Mår vi bra, mår bebisen bra :) <3


imorron börjar man inte skolan som många andra gör, känns bara för skönt. Istället ska jag bara vänta på att lillla knodden kommer ! Och jobba så mkt jag orkar, men som sagt. Magen tar i !

Idag är det en vecka kvar tills älskade syster kommer hem. Känns som hon varit borta i ett år men nu äre äntligen snart dags att få åka och hämta dom på arlanda, hur jag har längtat ! :) Men innan det återstår en helg me massa mys och en kräftskiva !

nu ska jag ta en kvällsmacka och lite te och krypa ner i sängen och kolla på en film, puss

100816

Publicerad 2010-08-16 21:35:29 i Allmänt,

Nu sitter vi här och är jävligt glada över känslan vi känner just nu ! <3 lååt den stanna =)

dåligt bloggande senaste dagarna, har haft massa annat och fixa med. Nu har jag iaf slutat jobba, känns rätt skönt. men tråkigt samtidigt. Har även tvättat alla knoddens kläder och strykit dom ;) hehe '

Imorron ska jag iaf plocka blåbär och ta en fika me patrik:)
Men nu ska ja fortsätta me mitt här, ha en fin kväll puss !





100812

Publicerad 2010-08-12 21:48:36 i Allmänt,

Dålig uppdatering med bilder på magen. Men haft mkt nu i dagarna, mkt jobb och annat som tagit upp tiden. Men imorron efter jobbet ska jag ta bilder så ni får se att han verkligen har vuxit :) våran lilla underbara ! <3

Idag gjorde jag sista kvällsturen. Känns tråkigt ärligt talat. Kommer sakna den här sommaren, haft världens bästa jobb alltså :) men nu börjar magen ta emot..
Men nu återstår två dagar kvar, sen äre lite ledigt :)
Men nu ska jag lägga mig, ha det fint imorron jobbar jag 7.30-13.30

natti <3

100811

Publicerad 2010-08-11 23:47:31 i Allmänt,

Precis duschat, ej hunnit me bilder idag eftersom det vartfullt upp hela dan. bla kolla lägenhet, riktigt fin ! sen blev det jobb 14-21 !
men nu ska jag lägga mig på soffan för jag har lite småont i ryggen, känns som om en nerv ligger i kläm typ, väldigt skönt !imorron blire jobb från 15 tll 21 ! natti folket

sonen

Publicerad 2010-08-10 22:09:31 i Allmänt,

Bara känner att jag skulle kunna skriva hur mkt som helst här om lilla bebben. Men gud vad han sparkar nu alltså, det känns verkligen. Det är obeskrivligt underbart !
Det börjar verkligen närma sig. Man börjar fundera lite på förlossningen och sådär. Men ärligt talat så är jag inte direkt orolig över den. Alltså när man har lille bebben i magen vill man ju bara att det ska bli dags. Det är en positiv smärta ! Man vill ju liksom träffa honom nu, vill få gå ut och gå me honom, som en stolt förälder ! Längtar tills man är hemma från bb och alla kompisar och släktingar kan komma och hälsa på :) För det är fortfarande besöksförbud på bb!? lite tråkigt men..
Det här är livet, och jag ska ta till vara på det :)

från och med nu ska jag börja ta bilder på magen varje vecka. och nu äre v 28 som gäller ! Så imorron blire att ta tag i det och fixa en bild eller två:) imorron tänkte jag även lägga ut bilderna från ultraljudet som vi gjorde för 5 veckor sen ungefär. Var redan i v 23 då så han är rätt stor på bilderna =) så fin ! <3
Men nu ska jag ta lite te och lägga mig framför tvn, halsbränna är inget jag har haft förut..men nu börjar det komma :(
ha en fin kväll puss



we might not be close again, but i won't ever forget how it used to be♥.

100810

Publicerad 2010-08-10 12:23:07 i Allmänt,

trött och trött och lite tröttare.. men det hör väl till säger dom :)
Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag vila nån timme. Innan det är dags för att kolla på lägenhet :) ska bli spännande, men inte ta första bästa;) utan kolla på flera ! så får det bli.

Efter titten på lägenheten ska jag köpa färg till min byrå som jag grundmålade igår, jag tror den blir riktigt nice :) gräddvit ska den bli iaf !
Så ikväll finns jag i garaget..
men nu ska jag sätta fart imorgon jobbar jag 14-21 !

100809

Publicerad 2010-08-09 14:53:04 i Allmänt,

Precis kommit hem. Funderar på att ta ett bad nu, har ont i huvet och känner mig frusen..
Hur denna måndag kväll ser ut vet man inte riktigt än, det märks senare va det blir :)
men nu ska jag kila ut i garaget och slipa lite på en jättefin gammal byrå som ja ska måla om och ta med mig när ja flyttar :)
ha en fin dag imorron jobbar jag 7-13.30

100808

Publicerad 2010-08-08 22:18:05 i Allmänt,

precis kommit ut ur duschen. Jobba fram till 21 idag. Sista helgen var med det avklarad. Känns sådär eftersom jag verkligen bara älskar mitt jobb..
Men imorron är jag ledig. Och då är det en hel del grejer som ska fixas och så ingen sovmorgon här inte !
inte långt kvar heller tills min syster kommer hem 25 e, och dan innan ska jag till mvc. Vet ni hur underbar känslan är att få höra hjärtat slå från sitt barn ! ? obeskrivligt iaf :)

Men nu ska jag kila och lägga mig framför tvn. Ha det fint, peace !

barnvagn !

Publicerad 2010-08-08 15:07:15 i Allmänt,

Idag har mamsen och jag vart i örebro och beställt en barnvagn:) jättefin emmaljunga blev det, så himla nöjd bara. Kollat på den hur länge som helst, nu är den min ! :D loove

du kan om du vill =)

Publicerad 2010-08-07 15:31:10 i Allmänt,

precis kommit hem från jobbet, nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig. Ikväll ska jag ha riktigt trevligt =)
imorron börjar jag inte jobba förrän kl tre. Skönt !

förslag på gulliga namn på en liten underbar bebis !? ska nog åka förbi och låna jossans namnbok;)
hare bra, puss





lycka !

Publicerad 2010-08-05 20:57:38 i Allmänt,


Sitter här och lyssnar på musik och bara känner mig hur glad som helst:) kollar på massa bilder från turkiet och studenten, sjukt underbart va det. Som sagt, min knodd har fått vara med om mycket roliga saker, även om man inte visste. Det här året har hittills varit sjukt underbart, men som sagt vissa motgångar också. Men vad vore livet om det inte fanns såna då!? :)

Nu äre snart helg och jag jobbar. Just nu känner jag bara att det är nice ! Imorron jobbar jag 15-21, lördag 7-15 och söndag 15-21. Rätt passande turer med tanke på lördagkvällen :) finfint.

100805

Publicerad 2010-08-05 14:40:16 i Allmänt,

idag blev det jobb till halv två. Skön dag !
men nu ska jag iväg och slita på annat håll :) Om ja hinner idag ska jag åka in till marieberg och köpa body butter på the body shop, värt att det inte finns i kga..
ha en fin dag:) puss

100804

Publicerad 2010-08-04 18:22:05 i Allmänt,

ledig dag. Har varit ute och åkt lite me mamsen. Och träffat världens underbarste människa på denna jord. Vilken energi man får alltså =)
nu har ja precis käkat, funderar på att ringa mina vänner och höra vad som händer iikväll. Tråkigt att ja ska jobba imorron men om en vecka äre över, och det är lika tråkigt !
men nu blire duschen imorron jobbar ja 7.30-13.30

säg ja till livet :)

<3

Publicerad 2010-08-03 22:24:27 i Allmänt,

Precis just nu kände jag att jag fick en lyckospark av mitt älskade lilla barn :) hur underbart är inte livet. Man måste verkligen njuta av det här, det är något så speciellt. Något så älskvärt ! <3
älskar dig lilla vicke =) <3

och imorron äre 4 e augusti och det innebär att det är 3 månader kvar tills han är beräknad att komma !
Och du är så välkommen. Ska ge dig all min kärlek. Du kommer alltid vara det bästa som finns <3


Tänk när man kan se lilla fossingen ! <3

100803

Publicerad 2010-08-03 12:38:50 i Allmänt,

ärligt talat funderar jag på att ta bort min blogg. Blir bara massa skit hela tiden. fatta liksom, man ska inte ens kunna få va lycklig. Nej men det ska ju bli spännande och se vem som e pappan.. asså fy fan. man slutar aldrig förvåna sig. Men som sagt då så.. om inte gud har skapat barnet är det ju hilding som e pappa. fattar inte hur man kan yttra sig om såna starka saker ändå, som man inte har en aning om. Det är inte okej tycker jag. man har accepterat situationen, man tar sitt ansvar, man älskar sitt barn. Vad mer kan man göra, men man kanske ska straffas för det. jag vet inte ! Jag står på mig iaf, jag och mitt barn kommer få ett bra liv tsm.

idag jobbar jag 14-21. Längesen jag jobba nu, men ska det bli nice :) Nästa helg funderar jag på att åka till gbg och hälsa på min kära vän fredrika :) vore kul. Och den 20e blir det förmodligen lysekil me vännerna. myspys :)
Men nu ska jag duscha, ha en fin dag ! puss

100802

Publicerad 2010-08-02 20:49:54 i Allmänt,

Precis kommit hem från karlstad, varit på bergvik. Så kul o se något annat än marieberg och örebro..även fast örebro e mer och hänga i granen :)
På dan idag åkte ja in till kga och träffa jossan, gick på stan lite och fika och så. Så jävla glad att ja har mina kompisar alltså ! dom e mer än guld värda ! <3 dom gör att man klarar så otroligt mkt mer än man tror !

Men nu ska jag lägga mig framför tvn och softa lite, det e jag värd. Imorron blire jobb från 14 eller 15 till 21 ! fint det

100801

Publicerad 2010-08-01 18:08:37 i Allmänt,

Tunga tuffa tider..elle inte!?

Precis käkat lite, min bror och hans familj är hemma idag:) mysigt, dom har varit i kiruna i 3 veckor så längesen man såg dom. Så nu ska jag duscha och lite så sen ska jag bege mig till kga !
Och imorron är ja ledig, sjukt underbart faktiskt :) men det ska väl bli regn så ja vet inte vad man ska hitta på, kanske träffa emily en sväng ! men nu ska ja hoppa i duschen, ha en fin kväll:) puyss

frihet !

Publicerad 2010-08-01 13:21:07 i Allmänt,

Fyfan va underbart skönt. Nu kan jag bara tänka på mig och mitt barn. Jag kanske till och med kommer få må bra nu !
Jag e starkare själv. Och ja har alltid mina kompisar och min underbara familj som alltid kommer stötta mig.
Du drog ner mig, jag måste få vara glad över mitt barn !

nej nu lägger ja gammal förstörd tid bakom mig, bättre sent än aldrig faktiskt !

regn !

Publicerad 2010-08-01 10:05:42 i Allmänt,

Mysigt det e och vakna av att det regnar ute =) men tycker synd om alla som har semester !
I helgen har jag inte gjort något spec sådär..umgåtts lite me kompisarna och så :) va i örebro igår. Köpte lite bebiskläder !
Idag vet ja dock inte vad det blir..kanske bergvik en sväng, längesen man va där
Men nu ska ja käka frukost, ha en fin dag  pyss

Om

Min profilbild

Lisa Sjölander

Lisa Sjölander

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela